16.3 C
Suceava
iunie 13, 2024
Local

Un individ din Șaru Dornei a fost grav rănit la unitatea medicală în urma un incident cu tractorul.


Pe data de 29 februarie 2024, în aproximativ ora 20.30, Mircea P., din localitatea Șaru Dornei, a avut un incident cu tractorul pe o porțiune în pantă a drumului din zona sa de domiciliu. A fost preluat de către o echipă de ambulanță și transportat la Spitalul Municipal Vatra Dornei, ulterior fiind transferat la Spitalul Clinic Județean Suceava pentru tratament specializat în urma rănirilor grave. Din cauza stării sale de sănătate, bărbatul nu a putut fi supus testării cu aparatul etilotest. Autoritățile au inițiat o anchetă penală pentru vătămare corporală din culpă în acest caz, investigând detalii despre cum s-a petrecut incidentul. Respectarea normelor de conducere responsabilă și a regulilor de circulație reprezintă aspecte esențiale pentru a preveni asemenea tragedii.

Citeste articol complet

Sursa & Foto Credit- „glasulsucevei.ro”

Notificare pentru redacții: Informațiile sunt preluate automat din fluxul Google News. Este evidențiată sursa, creditul pentru fotografie și linkul către textul complet al articolului. Dacă doriți ca materialele dvs. să nu fie incluse, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail de mai jos, și le vom exclude imediat.

Reclamații și Raportări de Știri
contact: medialux85@gmail.com

Consultați Termenii și Condițiile

Related posts

Două persoane care conduceau mașini din aceeași zonă din Botoșani au fost oprite de poliție în Bucșoaia și depistate cu substanțe interzise.

admin

Situație de urgență pe DN 18 în Ciocănești. Operațiuni de intervenție pentru curățarea șoselei în desfășurare.

admin

Eveniment cu 100 de felide în centrul comercial din Suceava

admin

Leave a Comment