9 C
Suceava
aprilie 22, 2024
Local

Un individ din Vicovu de Sus sub influența alcoolului, transportat la spital psihiatric, după ce a evacuat pe o femeie din locuință.


Pe data de 1 martie 2024, la ora 13.00, Ionela M. a apelat numărul de urgență 112 pentru a semnala că fratele ei, numit Petru S., a jignit-o pe mama lor, denumită Mariana S., și a dat-o afară din locuință. Oamenii legii ajunși la fața locului au găsit-o pe Mariana S. într-un anexă a gospodăriei și au fost notificați că fiul acesteia, fiind sub influența băuturilor alcoolice, a generat o ceartă și a evacuat-o pe femeie din casă. Ulterior completării unei fișe de evaluare a pericolului, s-a emis un decret de protecție temporar pe o perioadă de 5 zile, din moment ce s-a identificat un pericol iminent. Din motivul stării avansate de ebrietate, individul Petru S. a fost spitalizat la Secția de Psihiatrie a Spitalului Municipal Rădăuți.

Citiți întregul articol

Sursa & Foto Credit- „glasulsucevei.ro”

Notificare pentru publicații: Informațiile sunt preluate automat din feed-ul Google News. După cum vedeți, sunt menționate sursa, creditul pentru fotografie și legătura către materialul integral. Dacă doriți ca articolele dvs. să nu mai fie preluate, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail indicată mai jos, și vom înceta imediat redarea lor.

Reclamații & Raportări Știri
contact: medialux85@gmail.com

Consultă Termenii și Condițiile

Related posts

Confruntarea lui Martin Luther | Știri Online din Suceava

admin

Spitalul primit o condamnare pentru moartea bebelușilor: avocații vorbesc despre o premieră națională

admin

Un minor de nouă ani a fost lovit de o mașină în apropierea drumului la Bosanci.

admin

Leave a Comment