12.9 C
Suceava
iunie 16, 2024
Local

Raidul polițiștilor de la Vatra Dornei: confiscate automobile, țigări și băuturi alcoolice.


Pe 20 martie 2024, a avut loc o operațiune a Poliției Municipiului Vatra Dornei pentru îmbunătățirea siguranței pe drumurile publice, prin desfășurarea de filtre rutiere pe diverse rute către oraș. În timp ce se aflau pe DN 17 în comuna Poiana Stampei, un echipaj de poliție a oprit pentru verificări o camionetă condusă de un bărbat de 53 de ani, din comuna Cotești, județul Vrancea. A rezultat că individul conducea cu permisul suspendat și avea asupra sa ilegal 1.500 de litri de alcool. Vehiculul a fost confiscat, iar șoferul a fost supus unui test cu aparatul etilometric, rezultatul fiind negativ. Un dosar penal pentru contrabandă a fost deschis în acest caz. Într-un alt incident, un tânăr de 25 de ani a fost prins transportând 58.760 de țigări de contrabandă, acestea fiind confiscate alături de autoturism.

Citiți articolul complet

Sursa & Credite Foto: „glasulsucevei.ro”

Notificare pentru publicații: Informațiile sunt extrase automat din fluxul de știri Google News, sunt editate de redactorii noștri și apoi publicate. Așa cum se poate vedea, sursa este specificată, creditul foto este menționat, iar link-ul către articolul complet este inclus. Dacă doriți să nu mai apară articolele dvs. în această formă, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail de mai jos și vom rezolva situația imediat.

Plangeri & Raportari Articole
Contact: medialux85@gmail.com

Consultați Termenii și Condițiile

Related posts

Un Microbuz Cu 12 Copii, Aflat într-un Accident La Sadova. Două Persoane, Transportate La Spital

admin

Un individ din Căjvana a cauzat o tragedie la Arbore în stare de ebrietate și a fost eliberat din detenție

admin

Orășelul dedicat copiilor a fost inaugurat în Fălticeni cu luminări festive înainte de Moș Nicolae. O lună plină de evenimente pregătite de către administrația locală

admin

Leave a Comment