12.9 C
Suceava
iunie 16, 2024
Local

Întreruperea furnizării apei potabile, vineri, pe trasee din Suceava, pentru câteva ore


ACET Suceava a notificat că va suspenda distribuirea apei potabile în regiunea unor străzi în Suceava, în data de 22 martie, în intervalul 8:00 – 17:00, în vederea efectuării unor lucrări planificate. Căile afectate includ Petru Rareș, de la coliziunea cu strada Dimitrie Dan până la intersecția cu strada Ana Ipătescu, Cernăuți, Nicolae Labiș, Ștefan Ștefureac, George Coșbuc și Solidarității.

După refacerea aprovizionării cu apă, se poate întâmpla ca aceasta să prezinte o claritate redusă, așadar se recomandă menținerea robinetului deschis pentru un scurt timp și limitarea utilizării apei doar pentru activități gospodărești, până când devine clară. În cazul persistenței acestei situații, localnicii sunt îndrumați să ia legătura cu Dispeceratul ACET S.A. Suceava, pentru intervenția unei echipe calificate în rezolvarea acestui inconvenient. ACET Suceava își cere scuze pentru deranj și exprimă recunoștința pentru înțelegere.

Citiți articolul complet

Sursa și Credit Foto – „www.svnews.ro”

Notă pentru redacții: Știrile sunt selectate automat din fluxul de știri Google, sunt ajustate de editorii noștri, apoi publicate. După cum puteți vedea, sunt specificate sursa, creditul foto și linkul către articolul integral. Dacă doriți ca articolele dv. să nu fie reproduse, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail indicată mai jos și le vom elimina imediat.

Plângeri & Raportări de Știri
contact: medialux85@gmail.com

Consultați Termenii și Condițiile

Related posts

Tânărul de 26 de ani a pierit într-un incident de circulație în Suceava: motocicleta s-a lovit de un cap de pod. (GALERIE FOTO)

admin

Ultima noutate locală: Teatrul sucevean Matei Vișniec primește un dar cu prilejul aniversării a opt ani de la înființare » Monitorul de Suceava

admin

O femeie în vârstă a fost ucisă de un camion, în Stulpicani

admin

Leave a Comment