12.9 C
Suceava
iunie 16, 2024
National

Ucraina, foarte aproape să se confrunte cu România la Euro 2024

România a sperat până în ultimul moment să evite Ucraina la Euro, dar acest lucru nu s-a întâmplat! Vecinii noștri au trecut cu 2-1 de Bosnia, după o revenire spectaculoasă la Zenica.

Astfel, după partidele de joi seara, a devenit evident că prima noastră echipă națională va avea de înfruntat fie Ucraina lui Mudryk, fie Islanda, care a produs surpriza în Ungaria.

România, foarte aproape să se confrunte cu „balaurul” Ucraina la Euro 2024

Ucraina va juca „finala” pentru Euro și are șanse mari să se confrunte cu România, Belgia și Slovacia în grupa de la turneul final din Germania.

La Zenica, Bosnia a condus cu 1-0, dar n-a mai reușit să înscrie în atac în ultimele minute, iar Ucraina a avut o revenire remarcabilă, marcând prin Yaremchuk și Dovbyk.

Dacă va trece și de Islanda, Ucraina se anunță un adversar redutabil pentru tricolori, demonstrând la Zenica o ambiție deosebită, mai ales pe final, atunci când nu s-a mulțumit cu egalul și a evitat imediat și prelungirile, marcând golul victoriei.

Am scăpat și de Israel! Islanda a reușit o surpriză în Ungaria

O altă surpriză a avut loc în Ungaria! Israel, favorită în confruntarea cu Islanda, a pierdut cu scorul de 1-4, în celălalt baraj format din echipele calificate din Liga Națiunilor.

Omul meciului a fost Albert Gudmundsson, fostul coleg al lui Radu Drăgușin de la Genoa.

Prin urmare, chiar în Germania, se va da bătălia decisivă pentru ultimul loc din grupa României: Ucraina va întâlni Islanda.

Florin Prunea: „Consider că vom da piept cu Ucraina la Euro! I-au învins în mod categoric!”

Fost portar al României la Cupa Mondială din 1994, Florin Prunea se aștepta ca Ucraina să treacă de Bosnia, chiar dacă gazdele au condus cu 1-0 până în minutul 85.

„Ucraina i-au învins categoric pe cei din Bosnia. Mă așteptam să obțină victoria. Au fost și schimbările antrenorului inspirate și au dovedit că sunt o echipă puternică.

Islanda are o echipă foarte tânără și cred că Ucraina este favorită în această confruntare pentru Euro”, a mărturisit Florin Prunea, portarul „Generației de Aur”, pentru ProSport.

Aventura lui Andrei Preotu a început încă din 1996, atunci când a fost invitat al lui Ovidiu Ioanițoaia la „Procesul Europenelor”.

În 2006 a ajuns la Fanatik, primul loc de muncă. Apoi, a semnat cu NewsIn. După aventura de la OnlineSport, a urmat o perioadă de aproape zece ani în care … citește mai multCitește mai mult – Sursa Google News

Related posts

CFR retrage temporar din circulație toate locomotivele electrice similare cu cea implicată în accidentul de la Galați

admin

Administratorul județean din Olt raportează că a descoperit un aparat de monitorizare instalat pe automobilul său. A raportat situația la Poliție

admin

Marius Lăcătuș, prezent la evenimentul „Hai, România, pe Calea Victoriei” pentru a încuraja echipa națională: „Trebuie să aibă încredere în forțele lor și în forța grupului”

admin

Leave a Comment