16.3 C
Suceava
iunie 13, 2024
Local

Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava a găzduit Ziua de Bun Venit Erasmus+


La această manifestare, USV a găzduit Erasmus+ Welcome Day pentru a primi studenți internaționali care vor urma studii în acest semestru la universitate în cadrul programului Erasmus+. Scopul acestui eveniment a fost de a facilita integrarea lor în comunitatea și în mediul academic sucevean, oferindu-le șansa de a se cunoaște între ei și de a primi informații utile despre facultate, campus și orașul gazdă. În plus, au fost stabilite activități viitoare menite să faciliteze procesul de integrare a studenților, cum ar fi voluntariatul, seri de socializare și prezentarea culturilor specifice fiecărei țări de proveniență.

Coordonarea evenimentului a fost asigurată de către conducerea Serviciului de Relații Internaționale și Afaceri Europene al USV, conf. univ. dr. Carmen Chașovschi. La eveniment au participat studenți din Portugalia, Ucraina, Turcia, Muntenegru, Spania, Grecia și Polonia. Această diversitate este posibilă datorită deschiderii internaționale a USV și eforturilor constante de a dezvolta parteneriate cu diverse instituții de învățământ superior din alte țări.

Citeste articol complet

Sursa & Credit Foto- „glasulsucevei.ro”

Pentru publicații: Informațiile sunt obținute automat din feed-ul Google News, sunt revizuite de redactorii noștri și apoi publicate. Este menționată sursa informațiilor, creditul foto și linkul către articolul total. Dacă doriți ca articolele dumneavoastră să nu mai fie preluate, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail indicată mai jos, și vom opri imediat preluarea lor.

Reclamații şi Rapoarte despre Știri
contact: medialux85@gmail.com

Consultați Termenii și Condițiile

Related posts

Un bloc din Suceava a fost afectat de un incendiu: 70 de locuitori, două pisici și un cățel evacuați

admin

Tragedie în pădure: Om ucis de un copac în Pojorâta

admin

Partizanul orisicine a rezistat 13 ani în temniță, atunci s-a sinucis la trei zile după lasare la vatra. Preotul îl convinsese să se predea comuniștilor

admin

Leave a Comment