16.3 C
Suceava
iunie 13, 2024
Local

Evenimentul intitulat „De la zero la reușită”, organizat de Asociația de Marketing USV


Asociația de Marketing a Universității „Ștefan cel Mare” din Suceava va găzdui evenimentul sub denumirea „De la zero la reușită”, programat pentru data de 25 martie, începând cu ora 16:30, în Aula corpului E. Invitații speciali includ membri ai „Clubului Inovatorilor”, antreprenori de succes precum Tudor Andronic, Ionuț Burac, Ruxandra Mihalachi, Alexandra Muntean și Robert Șröder.

Aceștia urmează să împărtășească din cunoștințele lor din domeniul întreprinzătoriei, stând de vorbă deschis cu participanții pentru a-i inspira și încuraja în materializarea aspirațiilor lor și în evoluția afacerilor proprii. Evenimentul se adresează nu doar studenților de la Facultatea de Economie, Administrație și Afaceri, ci și altor facultăți din cadrul USV.

Participarea este liberă, iar cei interesați sunt îndemnați să-și rezerve un loc la numărul de telefon 0748759643. Pentru informații suplimentare, puteți accesa pagina de Facebook a asociației.

Citeste articolul complet

Sursa & Credite Imagine- „glasulsucevei.ro”

Notificare pentru media: Informațiile sunt preluate automat de pe feed-ul Google News, editate de echipa noastră și publicate ulterior. Sursa, creditul pentru imagine și linkul către articolul integral sunt menționate corect. Dacă doriți să nu mai includem articolele dumneavoastră, vă rugăm să ne contactați prin e-mailul de mai jos, iar vom înceta imediat.

Reclamații & Raportări Știri
contact: medialux85@gmail.com

Consultați Termenii și Condițiile

Related posts

Triumf impresionant în handbal: Echipa de juniori câștigă Trofeul Carpați / Un portar cu un viitor promițător

admin

Grupul este îngrijorat de posibilitatea unei înfrângeri și răspunde printr-o campanie de denigrare în presă

admin

Anunțarea anulării ediției Turului României din 2023, care trebuia să înceapă în Suceava, este confirmată.

admin

Leave a Comment