12.9 C
Suceava
iunie 16, 2024
Monden

Gigi, un cetățean român stabilit în Belgia, a realizat o cercetare la Lidl din Olanda, unde se presupune că prețurile sunt mai mici decât în România: ”Această situație este inacceptabilă!”


O tot mai mare parte a populației române optează să plece în afara țării în căutarea unui trai mai confortabil. Destinațiile alese sunt, de cele mai multe ori, state europene precum Austria, Germania, Belgia sau Olanda. Mulți se decid să se mute definitiv cu familiile lor și nu își propun să revină în România. Gigi, un român care și-a stabilit domiciliul în Belgia, a făcut o vizită la supermarket în Olanda și a dorit să demonstreze concetățenilor cât de mari sunt costurile necesare unui trai decent. Auzise că prețurile la produsele de supermarket sunt mai avantajoase în acea țară comparativ cu România, așa că a hotărât să verifice acest aspect personal. Reacția sa a fost una de-a dreptul surprinzătoare!

Gigi,…Cancan

Ne declinăm orice responsabilitate legată de conținut sau drepturi asupra acestuia. Dacă doriți să nu mai figurați cu știri pe platforma noastră, vă rugăm să ne contactați la: botosaniexpres@gmail.com

Consultati Termenii si Conditiile

Related posts

Ea este câștigătoarea de la loto care regretă că s-a îmbogățit. Care este realul motiv: „Nu doresc asta nimănui”

admin

O veste proastă pentru șoferii din București începând cu data de 1 ianuarie 2024. Costul ar putea urca până la aproape 700 de lei

admin

Maica superioră Antonia din Elveția a dezvăluit unul dintre enigmele lumii! Despre definitia morții și ce ne așteaptă după ce plecăm în lumea celor drepți: “Cea mai frumoasă ceremonie”

admin

Leave a Comment