16.2 C
Suceava
iunie 13, 2024
Local

Descoperiți începutul proaspăt al sezonului MLS în EA SPORTS FC™ Mobile! O experiență fidelă!


EA SPORTS FC Mobile sărbătorește debutul sezonului MLS cu un eveniment lunar ce pune în lumină istoria ligii de fotbal din SUA. Suporterii vor avea ocazia să participe la MLS Kickoff, un eveniment structurat pe trei etape, pentru a obține recompense jucând în EA SPORTS FC Mobile sau îndeplinind provocări zilnice.

Prima fază introduce cele două divizii și cele 29 de echipe din MLS, în timp ce a doua etapă inaugurează un sistem unic de meciuri eliminatorii, cu diagrame pentru alegerea provocărilor. Ultima fază va evidenția diversele epoci din istoria MLS, prezentând jucători ICON și Eroi care au activat în cadrul ligii în ultimii peste 30 de ani.

Evenimentul EA SPORTS FC Mobile MLS Kickoff va fi activ până pe 21 aprilie și le va acorda fanilor oportunitatea de a acumula obiecte din toate cele 29 de cluburi, retrașând momentele lor preferate din istoria MLS. Jucătorii ICON și Eroi vor fi dezvăluiți pe parcursul acestei luni, inclusiv nume celebre precum Landon Donovan, Lothar Matthäus, Hristo Stoichkov, David Beckham și Thierry Henry. Jocul poate fi descărcat din App Store și Google Play Store.

Citiți articolul complet

Sursa & Foto Credit- „www.svnews.ro”

Nota către public: Informațiile sunt preluate automat din fluxul Google News, sunt editate de redactorii noștri, apoi publicate. Așa cum se arată, sursa, creditul foto și legătura către articol sunt specificate. Dacă doriți să nu mai fie preluate articolele dumneavoastră, vă rugăm să ne contactați la adresa de email de mai jos și vom înceta imediat.

Reclamații & Raportări de Știri
contact: medialux85@gmail.com

Consultați Termenii și Condițiile

Related posts

O surpriză neașteptată pentru revitalizarea fotbalului sucevean: Vestea inedită de la Monitorul de Suceava.

admin

Lansată o procedură de insolvență împotriva unui debitor în România – Ultimile noutăți

admin

Ministrul Transporturilor: Segmente din infrastructura rutieră vor fi modernizate și extinse pe întreg teritoriul țării | News.ro

admin

Leave a Comment