16.3 C
Suceava
iunie 13, 2024
Local

Locuitorii se opun inițiativei Primăriei de a edifica blocuri noi.


Rezidenții din diferite imobile situate în aria stradală Aleea Nucului, Sbl. Ienceanu, Vasile Bumbac, Mihai Viteazu și Ciprian Porumbescu, din orașul Suceava, au demarat o acțiune prealabilă împotriva proiectului de extindere urbanistică. Prin intermediul unei petiții trimise către Primăria Suceava, aceștia au exprimat dezaprobarea cu privire la Planul Urbanistic Zonal propus pentru construcția unui complex rezidențial și comercial pe o proprietate privată.

Petiția detaliază îngrijorările legate de amplificarea excesivă a înălțimii clădirilor, încălcarea normelor de aliniere și distanță între proprietăți, precum și impactul negativ asupra luminii naturale și intimității locuitorilor din zonă. Rezidenții afirmă că propunerea autorităților locale nu a fost supusă unei consultări adecvate a comunității locale și nu respectă reglementările urbanistice actuale.

Prin urmare, reprezentanții rezidenților cer autorităților locale să reconsidera acordarea aprobării preliminare pentru elaborarea Planului Urbanistic Zonal, deoarece proiectul actual nu reflectă nevoile și interesele comunității și ar putea afecta negativ calitatea vieții în zonă.

Citeste articol integral

Sursa & Foto Credit – „www.newsbucovina.ro”

Notă pentru publicații: Știrile sunt preluate automat din feed-ul Google News, sunt rescrise de editorii nostri, apoi publicate. După cum vedeți, este precizată sursa, creditul foto și linkul către articolul integral. Dacă doriți ca articolele dumneavoastră să nu mai fie preluate, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail de mai jos, și le vom întrerupe imediat.

Reclamații & Raportări Știri
contact: medialux85@gmail.com

Citiți Termeni si Condiții

Related posts

Eveniment grav la Verești: un individ fără permis de conducere a cauzat un incident cu un scuter neînregistrat

admin

Primăria Salcea investează considerabil în rețele de apă și canalizare

admin

Triumf impresionant în handbal: Echipa de juniori câștigă Trofeul Carpați / Un portar cu un viitor promițător

admin

Leave a Comment