16.2 C
Suceava
iunie 13, 2024
Local

Edilii și viceprimarii dezvoltă comunitatea Vama rapid: „Nu vom înceta, fiecare persoană trebuie să aibă servicii publice!”


Comuna Vama este într-un proces constant de modernizare, datorită colaborării remarcabile dintre edilul Nicolai Baltag și viceprimarul Tiberius Lucuțar. Realizarea cu succes a proiectelor, printre care transformarea Dispensarului medical în Centrul medical, și extinderea rețelei de alimentare cu apă, arată hotărârea administrației locale de a îmbunătăți condițiile de trai ale rezidenților. Investițiile în infrastructura educațională, inclusiv renovarea instituțiilor de învățământ din comună, reflectă atenția acordată tinerei generații.

Pe lângă proiectele finalizate, sunt în desfășurare planuri pentru rețeaua de canalizare, construcția unei stații de epurare, o creșă, o sală de sport și asfaltarea unor artere. Totodată, se va pune în funcțiune o rețea de distribuție a gazului metan și un parc de panouri fotovoltaice pentru economizarea energiei electrice. Viceprimarul Tiberius Lucuțar a evidențiat determinarea echipei din Primăria Vama de a continua proiectele în folosul comunității.

Cititi articolul integral

Sursa & Foto Credit- „glasulsucevei.ro”

Notă pentru publicații: Informațiile sunt preluate automat din fluxul Google News, revizuite de redactorii noștri, apoi publicate. După cum se poate observa, sursa, creditul foto și linkul către articolul complet sunt menționate. Dacă doriți ca articolele dumneavoastră să nu mai fie preluate, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail indicată mai jos, și le vom scoate imediat.

Reclamații & Rapoarte Știri
contact: medialux85@gmail.com

Consultati Termenii și Condițiile

Related posts

Catastrofă majoră în comuna Zvoriștea: trei autovehicule implicate, doi tineri, inclusiv un minor, transferați cu leziuni grave la spital (FOTO)

admin

Una dintre „perlile” municipiului Vatra Dornei strălucește și în continuare după 126 de ani (fotografie)

admin

Lucrătorii forestieri de la Marginea au colectat 250 kg de deșeuri

admin

Leave a Comment