16.3 C
Suceava
iunie 13, 2024
National

Meciuri de minifotbal ale echipelor naționale din România și Ungaria


Naționala de minifotbal a României, deținătoarea titlului mondial și finalistă a campionatului european, se pregătește pentru Campionatul European din acest an, având programate două partide amicale împotriva echipei similare din Ungaria, care vor avea loc în acest weekend la Baza Tineretului din Oradea și la Baza AEK.

„România va susține primele meciuri după câștigarea Campionatului Mondial de Minifotbal, WMF World Cup, în data de 4 noiembrie 2023, la Ras al Khaimah, în Emiratele Arabe Unite. Echipa antrenată de Virgil Bejenaru va întâlni echipa similară a Ungariei, locul 3 la ultimul mondial, sâmbătă și duminică, 23-24 martie, la Oradea. Cele două echipe s-au întâlnit anterior în semifinalele campionatului din Emirate, unde România s-a impus clar, cu scorul de 3-0”, au declarat oficialii Federației Române de Minifotbal.

Antrenorul Virgil Bejenaru a convocat 17 jucători pentru aceste partide cu Ungaria, inclusiv doi jucători din Oradea: Andrei Ferik și Andrei Șumălan, ambii de la echipa Bad Boys Oradea. Marius Balogh nu face parte din lot.

Primul meci dintre naționalele României și Ungariei va avea loc sâmbătă, la ora 19, la Baza Tineretului, iar al doilea meci duminică, la ora 11, la Baza AEK (Calea Sântandreiului). Accesul este gratuit.

EMF EURO 2024 va avea loc între 1 și 9 iunie, la Sarajevo, în Bosnia.





Citește mai mult – Sursa Google News

Related posts

Erou al baseball-ului din România, Cristian Costescu stă în orașul Săcele

admin

O nouă autostradă în România. Care este județul care va beneficia de o dezvoltare economică rapidă

admin

Preferințele de vot ale tinerilor români în anul 2024 și cum sunt afectate de ele femeile tinere

admin

Leave a Comment