12.9 C
Suceava
iunie 16, 2024
Local

Expoziția școlară din 2024 la centrul comercial Suceava.


Pe 29 martie 2024, se desfășoară cea de a XXIV-a ediție a Expoziției Ofertelor de Învățământ din teritoriul Suceava, organizată de Centrul Județean de Asistență Psihopedagogică al CJRAE Suceava, la Shopping City Suceava. Elevii din clasele a VII-a și a VIII-a sunt așteptați să exploreze ofertele educaționale ale liceelor din zonă, având ocazia să interacționeze cu cadre didactice și elevi din diverse instituții de învățământ. Participarea a 20 de licee a fost confirmată, iar elevii vor putea obține informații pertinente pentru următoarea lor etapă școlară. Evenimentul va include și prezentări artistice ale elevilor talentați, iar specialiștii CJRAE Suceava vor oferi îndrumare în alegerea carierei. Participanții vor avea acces și la broșura „Abordarea examenelor” cu informații despre strategii de învățare eficientă și activități pentru dezvoltarea abilităților elevilor. Invitați speciali vor fi reprezentanți ai IȘJ Suceava, CJ Suceava, CCD „George Tofan” din Suceava și directori ai unităților de învățământ participante, alături de directorul CJRAE Suceava, prof. consilier școlar Nichitean Maria Adriana.

Vezi articolul complet

Sursa & Fotografie Credit- „www.svnews.ro”

Notă pentru publicații: Informațiile sunt preluate automat din feed-ul Google News, sunt editate de echipa noastră de redactori și apoi publicate. Este menționată sursa, creditul foto și linkul către articolul integral. Dacă doriți să nu mai apară articolele dvs. pe site-ul nostru, vă rugăm să ne contactați prin e-mailul de mai jos, și le vom elimina imediat.

Reclamații & Raportări Știri
contact: medialux85@gmail.com

Citiți Termenii și Condițiile

Related posts

„Circulație intensă de călători prin PTF Siret și Vicovu de Sus în perioada sărbătorilor de iarnă: peste 30.000 de persoane, în principal ucraineni”

admin

Primăria din Rădăuți organizează un eveniment festiv pentru persoanele în vârstă de Revelion.

admin

Un individ dintr-un cătun a fost reținut pentru încălcarea măsurilor restrictive față de mama sa.

admin

Leave a Comment