16.3 C
Suceava
iunie 13, 2024
Local

Sanctiuni aplicate a trei unitati de prelucrare a lemnului din regiunea Dornelor, dupa inspecții.


O inspectie realizata de politistii de la Sectia 15 de Politie Rurala Vatra Dornei, in colaborare cu experti din cadrul Garzii Forestiere Suceava si Ocolului Silvic Iacobeni, a avut loc joi, pentru a preveni si combate activitatile ilegale din domeniul lemnului. In urma verificarilor la un depozit din satul Dornișoara, s-a constatat o diferenta intre cantitatea de lemn trecuta in acte si cea reala, cu o lipsa de 3,646 m3 de lemn de foc de plop. Compania responsabila a primit o amenda in valoare de 3.000 lei si s-a dispus confiscarea sumei de 634 lei. La un alt depozit din comuna Iacobeni, s-a identificat un exces de 6,087 m3 de lemn de foc de rasinoase. Aici firma a fost amendata cu 1.000 lei si s-a confiscat suma de 1.046 lei. Un alt control a avut loc la un depozit din Vatra Dornei, unde s-a constatat disparitia a 1,03 m3 de cherestea de molid. Compania in cauza a fost sancționata conform legislatiei si suma de 922 lei a fost confiscata.

Citeste articol integral

Sursa & Foto Credit- „www.svnews.ro”

Notă pentru publicații: Știrile sunt preluate automat din feed-ul Google News, sunt rescrise de editori nostri, apoi publicate. După cum vedeți, este precizată sursa, creditul foto și linkul către articolul integral. Dacă doriți ca articolele dumneavoastră să nu mai fie preluate, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail de mai jos, și le vom întrerupe imediat.

Reclamatii & Reporturi Stiri
contact: medialux85@gmail.com

Cititi Termeni si Conditii

Related posts

Un șofer din Vatra Dornei, depistat sub efectul drogurilor în Câmpulung Moldovenesc

admin

Construcția Unui Pod Sarpe Snur, Oricare Să Legiuire Botoșani și Suceava, Blocată De Gândaci şi Broaşte Protejate De Legiuire

admin

Închisori din valoarea de peste 130.000 lei confiscate în urma verificărilor

admin

Leave a Comment