20.3 C
Suceava
iunie 16, 2024
Local

Un membru al ISU Suceava a comis suicid în mașina sa, lângă blocul unde locuia.


Un gradat al ISU Suceava din echipa de intervenție de la Gura Humorului a fost găsit decedat în vehiculul său, parcat pe strada Alexandru cel Bun din Suceava. Cercetătorii presupun că a consumat o cantitate excesivă de medicamente, fiind descoperit în autoturismul său personal fără semne vitale. Soția sa a alertat autoritățile după ce a observat că acesta lipsea de acasă, împreună cu medicamentele pentru depresie și automobilul său privat. Gradatul a fost găsit în partea din spate a mașinii cu o vătămare în regiunea pieptului, probabil autoinfligată cu un obiect tăietor, pe fondul consumului excesiv de medicamente care i-au cauzat decesul.

De asemenea, un alt pompier a recurs la sinucidere, folosindu-se de un cablu pentru a se spânzura într-un depozit din locuința sa din Alexandria în anul 2018. Motivele acestui gest nu sunt clarificate încă. Investigația în ambele situații este preluată de către Parchetul Militar.

Citiți articolul complet

Sursa & Foto Credit- „adevarul.ro”

Notă pentru publicații: Știrile sunt extrase automat din sursele Google News, editate ulterior de redactorii noștri, apoi publicate. Este menționată sursa, creditul pentru imagine și linkul către articolul original. Dacă doriți să nu mai redistribuim articolele dumneavoastră, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail de mai jos, iar vom suspenda imediat preluarea lor.

Reclamații & Raportări Stiri
contact: medialux85@gmail.com

Consultați Termenii și Condițiile

Related posts

Solicitare de sprijin pentru găsirea unui bărbat dispărut din Liteni

admin

Individul a solicitat să exploatieze lemn din pădurea nepotrivită

admin

Peste 40 de elevi de la Colegiul Național „Ștefan cel Mare” participă la etapele naționale ale olimpiadelor școlare.

admin

Leave a Comment