20.3 C
Suceava
iunie 16, 2024
National

Conform lui Edi Iordănescu, există perspective însemnate pentru ca Moldovan să evolueze în Spania


Edward Iordănescu, antrenorul echipei naționale a României, susține că partida amicală cu Irlanda de Nord, care s-a încheiat cu scorul 1-1, disputată vineri la București, a reprezentat un examen folositor pentru tricolori, conform informațiilor furnizate de news.ro.

„Încep prin a mulțumi suporterilor! Revenind la meci, a reprezentat un test extrem de valoros împotriva unui adversar pe care l-am analizat. Felicitări pentru prezența lor și pentru efortul depus. A fost un test relevant din multiple perspective.

Au trecut trei luni și jumătate de când nu am lucrat cu băieții. Am avut aspecte pozitive. Indiscutabil, puteam obține mai mult, din punctul meu de vedere, iar recent am demonstrat acest lucru.

Din perspectivă individuală, am experimentat și câteva schimbări. Dacă acestea nu sunt testate într-un meci amical, nu ai altă ocazie. Există puține variante pe anumite posturi, nu este simplu să joci cu un jucător care are piciorul drept pe partea stângă. Aș fi preferat altceva, însă Manea, în anumite privințe, a jucat așa cum i-am cerut.

Sunt fotbaliști care trebuie să se impună la cluburile lor. Îmi este foarte dificil să le acord minute de joc.

Ajunse la urmă, echipa națională are o serie de 12 meciuri fără înfrângere, dar mi-aș fi dorit mai multă consistență, o circulație a mingii mai rapidă și să creăm mai multe ocazii de gol. Am avut posesie dar predominant pasivă și orizontală. Am dorit să-i acord minute lui Niță deoarece are performanțe remarcabile în Turcia. Există perspective însemnate pentru Moldovan, în Spania, pe terenul pe care activează. Să se afle sub observația spaniolilor. Este un aspect crucial!”, a declarat Edward Iordănescu.

Citește mai mult – Sursa Google News

Related posts

ANAF a efectuat o inspecție la evazioniștii care comercializează ilegal fier

admin

După 8 ani în mijlocul informațiilor secrete ale SRI, Hellvig oferă politicienilor una dintre metodele succesului

admin

Românii consumă medicamente cu pumnul în loc să facă sport: românii au cheltuit 1,4 miliarde euro pe medicamente fără reţetă în 2022

admin

Leave a Comment