16.2 C
Suceava
iunie 13, 2024
Local

Mai mult de 12 mii de metri cubi de lemne în Broșteni


Potrivit Prefecturii Suceava, există disponibili peste 12.000 de metri cubi de lemn de foc la Ocolul Silvic Broșteni. Informația transmisă de Direcția Silvică Suceava arată că, până la data de 5 aprilie 2024, se pot achiziționa diverse cantități de lemn de foc la prețuri variate. Aceste cantități includ 3861,00 mc de rășinoase, lemn cu diametrul de sub 24cm la capătul gros, vândut la prețul de 260 lei/mc, 24,00 mc de diverse tari la prețul de 285 lei/mc, 8000,00 mc de rășinoase comercializate la prețul de 150 lei/mc, 164,00 mc de diverse moi la prețul de 150 lei/mc și 22,00 mc de diverse tari la prețul de 250 lei/mc, toate prețurile fiind cu TVA inclus. Cei interesați pot depune cereri la Ocolul Silvic sau la primărie.

Află mai multe detalii

Sursa & Foto Credit- „www.newsbucovina.ro”

Avis pentru publicații: Informațiile sunt preluate automat din feed-ul Google News, sunt redactate ulterior de către editorii noștri, apoi publicate. Precizăm sursa, creditul pentru fotografie și linkul către articolul complet. Dacă doriți eliminarea articolelor dumneavoastră, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail de mai jos, pentru eliminare imediată.

Reclamații & Raportări Știri
contact: medialux85@gmail.com

Consultați Termenii și Condițiile

Related posts

Peste un sfert din suceveni au votat până la ora 14:00.

admin

Oferirea de containere pentru depozitarea gunoiului menajer – un serviciu oferit de administrația locală a orașului Vicovu de Sus.

admin

Accident rutier tragic la Marginea: Un ciclist beat total a fost grav rănit după impactul cu un vehicul înălțând primele raze ale dimineții

admin

Leave a Comment