12.9 C
Suceava
iunie 16, 2024
National

Conducător auto prins din aeronava că a încălcat marcajul continuu într-o cotitură și a pătruns pe contrasens VIDEO


Sâmbătă, 23 Martie 2024, la ora 18:58

2036 vizualizări

Conducător auto prins din aeronava că a încălcat marcajul continuu într-o cotitură și a pătruns pe contrasens VIDEO

Individul a fost sancționat cu o amendă aproape de 500 de lei. Imagine preluată de pe Facebook/Poliția Română

Un individ care conducea pe DN 6, în judeţul Teleorman, şi care a încălcat marcajul continuu într-o cotitură, intrând pe contrasens, a primit o sancțiune după ce a fost surprins din aeronava cu un dispozitiv tehnic certificat. El a fost oprit de o patrulă a Poliției Rutiere, avertizată de cei care efectuau zborul.

Poliția Română a anunțat că, în data de sâmbătă, 23 martie, în timpul unei misiuni de monitorizare pe Drumul Național 6, alături de specialiștii Inspectoratului General de Aviație din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, forțele de ordine au observat un individ care conducea un autovehicul în afara localității Vitănești, înspre București, într-o cotitură extrem de periculoasă semnalizată corespunzător. Pe fundalul vizibilității scăzute și al vitezei de deplasare neadaptate, individul a încălcat marcajul longitudinal continuu care separă sensurile de mers și a pătruns pe contrasens.

”Incidentul a fost înregistrat cu ajutorul unui dispozitiv tehnic certificat, instalat pe o aeronavă. Conducătorul auto a fost amendat cu 495 de lei, la sol, de către o patrulă a Serviciului Rutier Teleorman, care a fost notificată imediat pentru a intercepta și opri mașina în siguranță”, a comunicat sursa menționată.

Citește mai mult – Sursa Google News

Related posts

O cantitate de 500 de kilograme de material exploziv, depozitată într-o ambarcațiune la Portul Constanța

admin

Două brigăzi de arbitri din România, delegate în turul 2 din UEFA Conference League

admin

Săritura triplu Lutz a fost reușită în premieră pentru România de Julia Sauter. Sportiva va reprezenta țara noastră la Campionatele Europene

admin

Leave a Comment