12.9 C
Suceava
iunie 16, 2024
Local

Un cetățean din Fălticeni a lovit un autoturism parcat în centrul orașului Suceava, fiind sub influența alcoolului.


Un individ din localitatea Fălticeni este sub investigație pentru diverse infracțiuni după ce a produs un incident în Suceava, intrând într-un vehicul care nu îi aparținea. Conform informațiilor furnizate de poliție, evenimentul a avut loc într-o dimineață de sâmbătă, pe strada Ana Ipătescu din Suceava, în momentul în care individul a intrat într-un automobil de marcă BMW, provocând un accident rutier soldat cu daune materiale, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

Autoritățile rutiere au identificat mașina lângă o clădire de pe str. Ana Ipătescu, iar proprietarul, un locuitor din Suceava în vârstă de 48 de ani, a explicat că a neglijat să blocheze ușile și că cheia a rămas în contact. Conducătorul identificat la volan era din Fălticeni și nu avea permis de conducere.

În urma testării cu aparatul etilometru, s-a stabilit că individul avea o concentrație de 1,01 mg/l alcool pur în aerul expirat. A fost transportat la Spitalul Județean Suceava pentru recoltarea de probe biologice de sânge și a fost întocmit un dosar penal pentru „Conducere fără permis de conducere”, „Conducerea autovehiculului sub influența alcoolului” și „Furt în scop de folosință”.

Citiți articolul complet

Sursa & Credit Foto – „www.newsbucovina.ro”

Notă pentru publicații: Informațiile sunt preluate automat din fluxul de știri Google News, sunt revizuite de editorii noștri și apoi publicate. Așa cum se observă, sursa, creditul fotografic și linkul către articolul original sunt menționate. Dacă doriți să nu mai fie preluate articolele dumneavoastră, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail de mai jos, iar vom înceta imediat acest lucru.

Reclamații și Raportări de Știri
contact: medialux85@gmail.com

Consultați Termenii și Condițiile

Related posts

Pui de căprioară drăguț găsit în pădure la Pojorâta (fotografii)

admin

Incendiu în Gura Humorului: un individ a suferit arsuri și a fost dus la spital.

admin

Peste 100 de studenți ai Colegiului „Hurmuzachi” Rădăuți au primit atestate Cambridge pentru limbi străine.

admin

Leave a Comment