12.9 C
Suceava
iunie 16, 2024
Local

Recital gratuit cu muzici militare în parcul din Suceava


Colaborarea dintre Primăria Suceava și Asociația Culturală ”Grupul Maestro Art” a condus la organizarea de concerte în parcurile din Suceava, începând cu 14 aprilie și continuând până la 1 decembrie. Orchestra ”Maestro Art” va intona repertoriul său diversificat în diferite stiluri, aducându-le oamenilor atmosfera caracteristică altor vremuri. Municipalitatea va sprijini financiar proiectul cu suma de 150.000 de lei, iar spectacolele se vor desfășura și în alte locuri la cererea Municipiului și a Consiliului Local.

Scopul acestei inițiative este de a recrea farmecul din trecut, când muzica militară și cea de promenadă reunea comunitatea în parcuri pentru a se destinde și a se bucura. Prin aceste interpretări, se urmărește promovarea și conservarea muzicii de promenadă, oferind cetățenilor o opțiune culturală pentru timpul liber și cultivând pasiunea pentru acest gen muzical. Astfel, pasionații de muzică vor putea savura acordurile pline de viață ale orchestrilor timp de o oră, cu marșuri militare, valsuri și alte piese din repertoriile național și internațional.

Citește articolul complet

Sursa & Credit foto: „www.svnews.ro”

Notificare pentru publicații: Informațiile sunt preluate automat din feed-ul Google News, sunt revizuite de redactorii noștri, apoi publicate. Se menționează sursa, creditul foto și linkul către articolul complet conform practicii editoriale. Dacă nu doriți ca articolele dvs. să fie preluate, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail de mai sus pentru a le suspenda imediat.

Reclamații & Raportări Știri
contact: medialux85@gmail.com

Consultați Termenii și Condițiile

Related posts

Caroli Foods Group garantează autenticitatea gustului în timpul perioadei de Post. Opțiunile fără compromisuri sunt reprezentate de Vegalia și Maestro.

admin

5 metode de manifestare a iubirii fata de partener.

admin

Centrul T&CO a finalizat în mod reușit proiectul de dezvoltare socială CRIOS

admin

Leave a Comment