12.9 C
Suceava
iunie 16, 2024
Local

Victoria grupării Bucovina Rădăuți împotriva echipei Șomuz Fălticeni în liga a III-a.


Echipa Bucovina Rădăuți a finalizat sezonul regulat al seriei I a Ligii a III-a de fotbal pe prima poziție în clasament. În meciul de deschidere al ultimei etape, desfășurat sâmbătă, 23 martie, formația condusă de Ovidiu Murariu a surclasat Șomuz Fălticeni cu scorul de 1-0. Golul care a făcut diferența a fost înscris de Adrian Stroe în minutul 63.

Datorită acestei performanțe, Bucovina Rădăuți a acumulat 32 de puncte, unul în plus față de ocupanta locului doi, CSM Bacău. În play-off-ul seriei I au obținut calificarea și FC Bacău și Știința Miroslava, în timp ce în play-out se vor juca Șomuz Fălticeni, Aerostar Bacău, CSM Vaslui și Rapid Brodoc. Nicio echipă nu va retrograda din această serie, având în vedere că Viitorul Darabani și Foresta Suceava s-au retras prematur din campionat.

Cele două echipe clasate pe primele locuri în play-off-ul seriei I se vor confrunta cu formațiile clasate pe primele două locuri din play-off-ul seriei a II-a.

Citeste articolul complet

Sursa & Credit Foto- „www.svnews.ro”

Notificare pentru publicații: Informațiile sunt luate automat din feed-ul Google News, sunt reconfigurate de către membrii echipei noastre și apoi publicate. După cum se observă, sursa este menționată, precum și creditul foto și linkul către articolul complet. Dacă doriți ca materialele dvs. să nu mai fie preluate, vă rugăm să ne contactați la adresa de email de mai jos, și vom înceta imediat.

Plângeri și Rapoarte privind Știrile
contact: medialux85@gmail.com

Citiți Termenii și Condițiile

Related posts

Viceprimarul Lucian Harșovschi a confirmat modernizarea străzii Izvoarele Cetății în Ipotești

admin

Eveniment muzical de tradiții iernatice la Casa de Cultură a Sindicatelor din Oradea live

admin

Deputatul Florin Pușcașu roagă pe ministrul Sorin Grindeanu să înceapă lucrările la podul Zamostea-Talpa întrucât podul de la Zvoriștea se află într-o stare critică: „Ne confruntăm cu o amenințare serioasă”

admin

Leave a Comment