12.9 C
Suceava
iunie 16, 2024
Local

Tragedie la Brăiești: Conducător auto decedat în urma unei viraje ilegale


Astăzi, la ora 10.10, Paul S., în vârstă de 44 de ani, din comuna Bunești, a contactat serviciul de urgență 112 pentru a raporta un eveniment rutier survenit în satul Brăiești din comuna Cornu Luncii. Conform declarațiilor autorităților, Vasile G., în vârstă de 65 de ani, locuitor local, a încercat să facă un viraj neregulamentar pe o linie continuă și a fost lovit de camionul condus de Paul S., care se deplasa conform regulilor de circulație. Din nefericire, Vasile G. a pierit ca urmare a coliziunii. Paul S. a fost supus testului cu aparatul de alcooltest, rezultând negativ. Inițial a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă în acest incident. Fotografiile de la locul tragediei documentează consecințele dramatice ale impactului dintre cele două vehicule, iar o anchetă se află în desfășurare pentru a elucida cu precizie condițiile în care a avut loc accidentul.

Citiți articolul complet

Sursa & Credit Foto – „glasulsucevei.ro”

Observație pentru publicații: Informațiile sunt preluate automat din fluxul de știri Google News, sunt refăcute de editorii noștri și apoi publicate. Așa cum se poate vedea, se menționează clar sursa, creditul foto și linkul către articolul complet. Dacă doriți să nu mai fie replicat conținutul dumneavoastră, vă rugăm să ne transmiteți un e-mail la adresa specificată mai jos, pentru a opri preluarea informațiilor imediat.

Plângeri & Raportări Știri
contact: medialux85@gmail.com

Consultați Termenii și Condițiile

Related posts

Profesori din Suceava vor primi instruire gratuită pentru elevi cu Tulburări din Spectrul Autist (TSA)

admin

Construcția Unui Pod Sarpe Snur, Oricare Să Legiuire Botoșani și Suceava, Blocată De Gândaci şi Broaşte Protejate De Legiuire

admin

Pionierul Lindbergh survolează cu succes Oceanul Atlantic, alături de o femeie.

admin

Leave a Comment