12.9 C
Suceava
iunie 16, 2024
Local

„Critici verbale: Stan afirmă că Flutur dă bani primarilor noștri.”


Președintele filialei județene a PSD din Suceava, Ioan Stan, a contestat distribuirea sumelor din Fondul de rezervă al Consiliului Județean către anumite primării, acuzându-l pe omologul său de la PNL, Gheorghe Flutur, că favorizează edilii care doresc să candideze din partea PSD la alegerile din data de 9 iunie. Stan a emis un comunicat de presă în care subliniază ipocrizia și coincidențele din acțiunile lui Flutur, menționând că redistribuirea fondurilor către primarii „nefavorabili” liberalilor este doar o tactică electorală momentană. De asemenea, Stan intenționează să expună adevărul privind implicarea lui Flutur în proiectul autostrăzii A7, afirmând că este un proiect de nechibzuință început de PSD. În concluzia comunicatului său, Stan îl îndeamnă pe Flutur să continue să-și aducă în atenție declarațiile și faptele sale jenante, menționând că acestea îi vor ușura eforturile pentru alegerile viitoare.

Citeste articol integral

Sursa & Foto Credit- „www.svnews.ro”

Notă pentru publicații: Informațiile sunt preluate automat din feed-ul Google News, sunt revizuite de redactorii noștri, apoi publicate. Așa cum se poate observa, este menționată sursa, creditul foto și linkul către articolul complet. Dacă doriți ca articolele dvs. să nu fie preluate, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail de mai jos, și vom înceta imediat distribuirea lor.

Plângeri & Raportări Știri
contact: medialux85@gmail.com

Cititi Termeni si Conditii

Related posts

Un individ tânăr din Iaslovăț a fost oprit de către agenți de poliție fiind în stare de ebrietate și sub influența metamfetaminei și cocainei, la Rădăuți

admin

Coliziune gravă: Două femei în spital după ce automobilul a intrat în coliziune cu un arbore în Suceava

admin

Manifestări împotriva avortului parodiate de un credincios din Suceava, cerând interzicerea.

admin

Leave a Comment