16.3 C
Suceava
iunie 13, 2024
Local

Evenimentul de muzică corală religioasă Ortodoxă la Fundu Moldovei


A XXXII-a ediție a Competiției Naționale de Muzică Corală Religioasă Ortodoxă „Buna Vestire” de la Fundu Moldovei a adunat peste 600 de participanți într-un spectacol ce a subliniat tradițiile autentice din Bucovina. Primarul Tudor Zdrob a inaugurat evenimentul și a evidențiat importanța conservării tradițiilor locale, transmise din generație în generație. Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a felicitat comunitatea din Fundu Moldovei pentru devotamentul lor în menținerea tradițiilor. Deputatul Angelica Fădor a subliniat magnitudinea și progresul remarcabil al acestui eveniment de-a lungul anilor. Festivalul s-a desfășurat în colaborare cu Inspectoratul Școlar Județean și a atras participanți din diverse categorii, cu Corul „Mira” din Iași adjudecându-și premiul principal. Tradițiile, muzica și cultura populară au fost sărbătorite cu mândrie și bucurie în cadrul acestui festival emblematic pentru regiunea Bucovinei.

Citește articolul complet

Sursă & Credit Foto: „glasulsucevei.ro”

Notificare pentru publicații: Știrile sunt preluate automat din feed-ul Google News, sunt revizuite de redactorii noștri, apoi publicate. Așa cum se poate observa, sursa, creditul foto și linkul către articolul complet sunt specificate. Dacă doriți ca articolele dvs. să nu mai fie preluate, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail de mai jos, și le vom înceta imediat.

Reclamații & Raportări Știri
contact: medialux85@gmail.com

Consultă Termenii și Condițiile

Related posts

Aviso meteorológico pentru Suceava: precipitații sub formă de zăpadă și vânt puternic. Indicații de la serviciul de pompieri.

admin

Coliziune între autovehicul și tren împreună cu informații despre un accident petrecut în apropierea unui domiciliu din Moldovița

admin

Liceul Filadelfia din Suceava devine partener în lupta împotriva traficului de persoane, conform Monitorul de Suceava.

admin

Leave a Comment