16.2 C
Suceava
iunie 13, 2024
Local

Enumerare de reprezentanți ai PNL Vatra Dornei pentru scrutinul local de la începutul verii.


Organizația Partidului Național Liberal (PNL) din Vatra Dornei a făcut cunoscută lista definitivă a pretendenților la calitatea de consilier local pentru alegerile care vor avea loc pe 9 iunie. Viceprimarul Marius Rîpan a dezvăluit echipa alcătuită din specialiști și indivizi cu experiență. Edilul Ilie Boncheș le-a mulțumit membrilor de partid care au renunțat la poziții pentru a permite înnoirea colectivului. Printre candidați se regăsesc cadre medicale, economiști, cadre didactice, antreprenori sau pensionari.

Marius Rîpan, aspirantul PNL la funcția de edil al orașului, a manifestat entuziasm față de resursele proaspete și a subliniat rolul fiecărui membru al echipei. Aceștia se pregătesc pentru o campanie electorală intensă și promit să rămână solidari și devotați comunității. Lista propusă de către PNL Vatra Dornei cuprinde persoane din diverse sfere și constituie o comunitate robustă.

Citiți întregul articol

Sursa & Fotografie de la „www.svnews.ro”

Remarcă pentru sursele de știri: Informațiile sunt preluate automat din fluxul de știri Google News, sunt revizuite de către redactorii noștri și apoi publicate. După cum observați, se menționează sursa, creditul fotografic și linkul către articolul integral. Dacă doriți ca articolele dvs. să nu fie preluate, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail de mai jos și le vom suspenda imediat.

Opțiuni de contact pentru plângeri și rapoarte de știri
contact: medialux85@gmail.com

Consultați Termenii și Condițiile

Related posts

Proteste oprite de agricultori și transportatori după încheierea unui acord cu premierul Marcel Ciolacu

admin

Finalizarea inițiativei de susținere a vocii pentru migranții din Ucraina din Rădăuți: peste 100 de beneficiari implicați și stabilirea Asociației Ucrainenilor Activi

admin

Incident rutier în Vicovu de Jos: o femeie în vârstă a fost lovită de o mașină când traversa pe trecerea de pietoni

admin

Leave a Comment