12.9 C
Suceava
iunie 16, 2024
National

România se clasează pe locul șapte în competiția pe echipe de sabie masculină la Cupa Mondială desfășurată la Budapesta


La Copa Mondială de scrimă de la Budapesta, echipa masculină de sabie a României, formată din Iulian Teodosiu, Răzvan Ursachi, Vlad Covaliu și Mihai Cîdu, obține locul șapte, conform informațiilor oferite de Federația Română de Scrimă și preluate de Agerpres.

După etapele din faza principală, România a învins Marea Britanie (45-29), Japonia (45-37) și a fost învinsă într-o luptă strânsă, în sferturi, de Coreea de Sud (43-45), ocupanta primei poziții în clasamentul mondial.

În meciurile pentru locurile 5-8, echipa noastră a suferit o înfrângere în fața Franței (36-45), însă a învins apoi Italia, echipa clasată pe locul cinci în ierarhia mondială, cu 45-35.

În competiția individuală, Iulian Teodosiu s-a clasat cel mai bine, ocupând locul 39 și fiind singurul calificat în faza principală. El a fost învins de sportivul egiptean Mohamed Amer (13-15). Răzvan Ursachi a obținut poziția 68, în timp ce Vlad Covaliu s-a situat pe locul 78, Mihnea Enache pe locul 96, Eduard Dragomir pe 108, Matei Cîdu pe 110 etc.

În cadrul Cupei Mondiale feminine de spadă desfășurată la Nanjing (China), Alexandra Predescu a ajuns în faza principală, dar a fost eliminată în primul tur de sportiva elvețiană Angela Krieger (10-15), clasându-se pe locul 46 în ierarhia individuală. Greta Vereș a reușit să se califice în faza preliminară, însă a fost învinsă în runda a doua de către sportiva chineză Xinyao Li și a ocupat locul 76 în clasament.

Citește mai mult – Sursa Google News

Related posts

Starea de sănătate a lui Ion Iliescu este pe cale să se deterioreze! Medicul Mircea Beuran i-a făcut o vizită de urgență acasă

admin

Colaborarea dintre România și Bulgaria pentru ridicarea controalelor Schengen la frontierele terestre

admin

Un nou director general a fost desemnat de către Exclusive Networks în țara noastră

admin

Leave a Comment