16.3 C
Suceava
iunie 13, 2024
National

Potrivit lui Ciuca de la PNL, Romania rămâne cel mai apropiat partener și prieten al Republicii Moldova

Pentru bunăstarea cetățenilor, Republica Moldova și Romania trebuie să rămână pe drumul comun european, a declarat președintele partidului Național Liberal (PNL), Nicolae Ciuca, la Chișinău, arătând că trebuie să vorbim mai mult despre pericolul extremismului, „ale cărui vectori răspândesc promisiuni false”.

Nicolae Ciuca s-a întâlnit sâmbătă la Chișinău cu membrii ai diasporei PNL Republica Moldova, relatează Agerpres.

”Pentru bunăstarea cetățenilor noștri, Republica Moldova și Romania trebuie să rămână pe drumul nostru comun european. Avantajele aderării la Uniunea Europeană sunt clare în cazul nostru – salariul minim în Romania este de aproape 10 ori mai mare azi, iar punctul de pensie este de aproape 4 ori mai mare. Și acestea sunt doar câteva exemple. Studiile arată că tot mai mulți moldoveni înțeleg aceste beneficii, iar acest an electoral este crucial pentru țările noastre. Trebuie să devenim din ce în ce mai conștienți și să vorbim mai mult despre pericolul extremismului, ale cărui vectori promovează promisiuni goale, atunci când tot ce pot aduce este haos și diviziune. Trebuie să limităm ascensiunea și impactul lor și să ne păstrăm drumul european,” a spus Ciuca, potrivit unei postări de pe pagina sa de Facebook.

Romania rămâne cel mai apropiat partener și prieten al Republicii Moldova, a declarat liderul PNL, oferind asigurări că „Vom fi mereu alături de ei fără condiții”.

Liderul PNL, Nicolae Ciuca, împreună cu Rares Bogdan, primul vicepreședinte PNL și liderul PNL Diaspora, și Teodor Stolojan, fost președinte PNL, s-au întâlnit la Chișinău cu membri și susținători ai PNL Diaspora Republica Moldova, o organizație condusă de Adrian Dupu.Citește mai mult – Sursa Google News

Related posts

Societatea Academică din România a lansat, în premieră, Enciclopedia Parlamentarilor din Educație

admin

Celebritate deţine câștigul procesului cu Gabriel Resources în cazul exploatării aurului de la Roșia Montană. Care sunt avocații care au obținut succesul?

admin

Politica de Coeziune a Uniunii Europene în România, lansată la Iaşi

admin

Leave a Comment