20.3 C
Suceava
iunie 16, 2024
Local

Conducătorul auto a virat pe linia continuă și a fost lovit de camionul care venea din sens opus.


Un individ cu vârsta de 65 de ani din localitatea Brăiești a decedat luni dimineața într-un incident rutier. În conformitate cu cercetările poliției, la ora 10:09, un cetățean în vârstă de 44 de ani din Bunești a contactat serviciul de urgență 112 pentru a semnala un accident de circulație cu o persoană blocată în vehicul. Echipajul de la S.P.R. 7 Mălini a confirmat sosirea la locul evenimentului, unde a constatat că un autocamion marca DAF, condus de apelantul la 112, s-a izbit de un autoturism marca FIAT condus de individul decedat din Brăiești.

Decesul victimei a fost constatat de echipajul ambulanței prezent la fața locului. Conducătorul camionului a fost supus testului cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ. În această situație, s-a deschis un dosar penal pentru omor din neglijență.

Accesați articolul complet

Sursa și Credit Foto: „www.newsbucovina.ro”

Notificare pentru publicații: Știrile sunt preluate automat din fluxul Google News, sunt adaptate de către redactorii noștri și apoi publicate. Așa cum puteți vedea, sursa, creditul pentru fotografie și link-ul către articolul integral sunt specificate. Dacă doriți ca articolele dumneavoastră să nu fie preluate, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail de mai jos și le vom înceta imediat.

Reclamații și Raportări Știri
contact: medialux85@gmail.com

Citiți Termenii și Condițiile

Related posts

Buletin de știri: Coliziune gravă care a cauzat rănirea a două persoane

admin

Preotul sucevean, denunțat la Arhiepiscopie pentru amplasarea camerelor video în balcon, acuzat de folosirea filmărilor în scopul incitării la certuri a vecinilor.

admin

Un individ din Valea Moldovei, condamnat în Italia, va petrece timp în închisoare.

admin

Leave a Comment