16.2 C
Suceava
iunie 13, 2024
Local

Sărbătoarea Poliției Române serbată în Suceava cu prăjitură și ceremonii festive


Serbarea a 202 de ani de la validarea Poliției Române a coincis cu ziua de sărbătoare a lui Tudor, un copil devotat studiului și pasionat de a adera la forțele de ordine. Polițiștii i-au pregătit o festivitate specială în acea zi, surprinzându-l cu o prăjitură personalizată și cu prezența motocicletei și a autoturismului BMW în curtea sa.

Tudor, un elev exemplar pasionat de poliție, a fost întâmpinat cu felicitări de „La Mulți Ani” și cu mici evenimente-surpriză din partea reprezentanților legii, contribuind astfel la realizarea visului său. Părinții copilului au fost profund impresionați de angajamentul polițiștilor în a-i oferi fiului lor o zi specială.

Astfel, aniversarea a 202 de ani de la instituirea Poliției Române s-a metamorfozat într-o festivitate emoționantă, la care s-a unit bucuria zilei de sărbătoare a unui tânăr consacrat viitoarei acestei instituții.

Află mai multe detalii

Sursa & Fotografie – „www.newsbucovina.ro”

Notă pentru publicații: Informațiile sunt preluate automat din fluxul Google News, sunt remaniate de redactorii noștri, și apoi publicate. Așa cum este indicat, se menționează sursa, autorul și linkul către articolul original. Dacă doriți să vă retrageți articolele de sub licența noastră, vă rugăm să ne contactați la adresa de email de mai jos, astfel încât să le eliminăm imediat.

Reclamații & Raportări Știri
contact: medialux85@gmail.com

Consultați Termenii și Condițiile

Related posts

Edificarea unui nou complex acoperit pentru înot în Suceava, prioritatea lui Vasile Rîmbu

admin

Peste 400 de sancțiuni, în timpul mini-vacanței de Anul Nou, pentru încălcări ale regulilor rutiere și comportament social.

admin

Oportunistul politic caută să se asocieze cu realizările președintelui Flutur.

admin

Leave a Comment