16.3 C
Suceava
iunie 13, 2024
Local

Eveniment de colectare a produselor electronice și electrocasnice în Berchișești


Evenimentul organizat de administrația locală a comunei Berchișești, în parteneriat cu Asociația Green Fort și SC 3R Green SRL, vizează colectarea deșeurilor electrice, electronice și electrocasnice. Informația a fost comunicată de primarul Violeta Țăran, care a indicat că acțiunea va avea loc joi, 28 martie, între orele 9:00 și 15:00.

Cetățenii din Berchișești și Corlata care dețin aparate care nu mai funcționează și sunt interesați să le doneze sunt invitați să se înscrie la eveniment folosind numărul de telefon 0755498563, fie prin apel telefonic, fie prin trimiteri SMS sau mesaje pe WhatsApp.

Pe lista articolelor acceptate se află frigidere, telefoane mobile, calculatoare electronice, ustensile electrice de uz casnic și de grădină, lămpi și tuburi fluorescente. Acțiunea se va desfășura la sediul Primăriei Berchișești, iar locuitorii sunt încurajați să sprijine eforturile de curățenie și igienizare din comună și din mediul propriu.

Citiți articolul complet

Sursa & Credit foto – „www.svnews.ro”

Notificare pentru edituri: Informațiile sunt extrase automat din feed-ul Google News, revizuite ulterior de către redactorii noștri și apoi publicate. Așa cum puteți observa, sursa, creditul foto și linkul către articolul complet sunt specificate. În cazul în care nu doriți ca articolele dumneavoastră să fie preluate, vă rugăm să ne contactați la adresa de email indicată mai jos și le vom elimina imediat.

Plângeri și raportări de știri
contact: medialux85@gmail.com

Consultați Termenii și Condițiile

Related posts

Un locuitor din Suceava furios a deteriorat cablurile din scara blocului și a agresat vecinii. Înregistrare video disponibilă.

admin

Iubirea necondiționată a mămicilor este un drept inalienabil.

admin

Handbal masculin – Competiția Liga Zimbrilor. Echipa CSU Suceava se pregătește să se confrunte cu echipa Steaua.

admin

Leave a Comment