20.3 C
Suceava
iunie 16, 2024
Local

Incendiu în Fălticeni: Un individ suferă răni grave de arsuri la nivelul feței


Forțele de intervenție ale Detașamentului de pompieri din Fălticeni au gestionat eficient situația incendiului care a erupt într-o locuință din orașul Fălticeni în cursul zilei de astăzi. Pentru a stinge și a controla flăcările care se manifestau într-una dintre camerele locuinței, au fost folosite două autospeciale de intervenție și o ambulanță de tip SMURD. Proprietarii locuinței, un individ în vârstă de 51 de ani și o femeie, au reușit să părăsească imobilul înainte de sosirea pompierilor, prezentând arsuri și simptome de intoxicație cu fum.

Echipa medicală de la SMURD a acordat asistență medicală de urgență, iar individul a fost transportat la spital pentru a primi îngrijiri specializate. Femeia a refuzat să fie transportată la spital. Ca urmare a incendiului, au fost afectate obiecte de mobilier, electrocasnice, textile, tâmplărie din PVC, iar finisajele interioare s-au degradat. Se presupune că incendiul a fost provocat de un scurtcircuit electric.

Echipajele de intervenție au reușit să stingă focul, salvând locuința și anexele gospodărești. Operațiunea s-a încheiat cu succes, evitând astfel o tragedie.

Citiți articolul complet

Sursa & Credit foto: „www.svnews.ro”

Notă pentru redacții: Știrile sunt preluate automat din feed-ul Google News, sunt apoi revizuite de editorii noștri și ulterior publicate, menționând sursa, creditul foto și linkul către articolul complet. Dacă nu doriți ca articolele dumneavoastră să fie preluate, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail de mai jos, iar noi vom înceta imediat preluarea lor.

Reclamații și Raportări de Știri
contact: medialux85@gmail.com

Consultați Termenii și Condițiile

Related posts

O surpriză neașteptată pentru revitalizarea fotbalului sucevean: Vestea inedită de la Monitorul de Suceava.

admin

Eveniment grav în Cajvana: Șofer de autoutilitară răstoarnă o remorcă încărcată cu pietriș în fața Primăriei

admin

Accesoriile auto ale a două camioane parcate în Rădăuți au fost sustrase de hoți

admin

Leave a Comment