12.9 C
Suceava
iunie 16, 2024
Local

Raziile ale Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism în Suceava pentru contrabanda de 12 milioane de euro


O echipă formată din procurori DIICOT și agenți de poliție a inițiat 79 de descinderi în diverse județe din România cu scopul de a dizolva două grupuri infracționale implicate în contrabanda cu țigări, tutun și materiale explozive, având conexiuni în Cehia, Bulgaria și Ucraina. Membrii acestor grupuri au introdus în mod fraudulos bunuri accizabile în țară, le-au transportat și depozitat pentru a le comercializa ilegal. Au fost confiscate cantități colosale de țigări, tutun și materiale explozive, iar trei unități clandestine de producție a țigărilor au fost desființate. Prejudiciul adus bugetului statului se estimează la 12.740.000 euro. Peste 50 de persoane suspecte, inclusiv funcționari publici, sunt aduse pentru a fi audiate. Operațiunea a beneficiat de sprijinul Inspectoratului General al Poliției Române, Jandarmeriei Române și specialiștilor din cadrul DIICOT și IGPR. Suspecții sunt asigurați de toate drepturile lor legale pe parcursul investigațiilor.

Citiți textul complet al articolului

Sursa & Fotografie Credit- „glasulsucevei.ro”

Notificare pentru publicații: Informațiile sunt extrase automat din feed-ul Google News, sunt revizuite de redactorii noștri și apoi publicate. Așa cum se poate observa, sursa, creditul pentru fotografie și link-ul către articolul integral sunt specificate. Dacă doriți ca articolele dvs. să nu mai fie preluate, vă rugăm să ne contactați prin intermediul adresei de email de mai jos, iar de îndată încetăm să le preluăm.

Reclamații & Raportări Știri
contact: medialux85@gmail.com

Consultați Termenii și Condițiile

Related posts

Tragedie la Bosanci: Muncitorul pescar găsit înecat într-un lac

admin

Mareșalul Henric al VII-lea înfrânge pe impostorul Lambert Simnel

admin

Bărbatul vandaliza autoturisme parcate în Suceava și a fost surprins în timp ce comitea fapta.

admin

Leave a Comment