12.9 C
Suceava
iunie 16, 2024
National

Mâine, România se va confrunta cu Columbia într-un meci amical ce aduce aminte de Generația de Aur


În anul 1994, echipa națională de fotbal a României a triumfat la Campionatul Mondial din Statele Unite, în partida din faza grupelor cu Columbia, pe scorul de 3-1. Patru ani mai târziu, în Franța, tot la Campionatul Mondial, tricolorii au învins Columbia cu 1-0. Diseară, la Madrid, cele două echipe se vor reîntâlni într-un meci amical de prestigiu, conform informațiilor furnizate de mediafax.

Până luni seara, organizatorii vânduseră peste 30.000 de bilete pentru această întâlnire ce va avea loc pe Estadio Metropolitano, stadionul echipei Atletico Madrid. Din totalul de 12.000 de bilete achiziționate, un număr semnificativ au fost procurate de suporterii români. Organizatorii au menționat că biletele pot fi achiziționate și în ziua meciului, inclusiv de la casele de bilete ale stadionului.

România vine după un meci de pregătire, încheiat la egalitate, scor 1-1, pe Arena Națională, contra Irlandei de Nord, menit să pregătească echipa pentru Euro 2022. Această partidă a dus seria de meciuri consecutive fără înfrângere a tricolorilor la 12, cu 7 victorii și 5 remize.

Ultima înfrângere suferită de România a avut loc pe 17 noiembrie, când a pierdut un meci amical împotriva Sloveniei, cu scorul de 1-2.

Pe de altă parte, Columbia se află la o serie de 20 de meciuri fără înfrângere și vine la Madrid cu o echipă formată din jucători străini, printre care se numără și Luis Diaz de la Liverpool.

Echipa națională a României va evolua diseară în echipamentul de culoare roșie, rezervat meciurilor în deplasare, deoarece echipamentul principal al Columbiei este de culoare galbenă și aceasta este considerată echipa gazdă a acestei întâlniri.

Meciul va începe la ora 21:30.

Tot diseară, România va afla ultima echipă adversară din grupa Euro 2024, după ce Ucraina și Islanda se vor întâlni în una din cele trei finale ale play-off-ului care va decide ultimele trei echipe calificate la turneul final european.

Citește mai mult – Sursa Google News

Related posts

Anunțul Privind Black Friday EMAG din 2023 a fost Făcut Public

admin

„Încerc să-i calc pe urme lui Adrian Mazilu. Îmi doresc să marchez mult“

admin

Sumele monetare vor fi virate în conturi în decembrie – O mulțime de beneficiari ai unei instituții financiare de talie mare ar putea primi o sumă considerabilă

admin

Leave a Comment