16.3 C
Suceava
iunie 13, 2024
National

Basarab Panduru, după meciul dintre România și Columbia încheiat cu scorul de 2-3: ”Am dorit să mai prelungim puțin partida”. Motivul diferenței de scor

Echipa națională de fotbal a României a suferit înfrângerea în fața echipei similare din Columbia, scorul fiind 2-3 (0-2), într-un meci amical desfășurat marți seara la Metropolitano din Madrid.

Golurile echipei României au fost marcate de Ianis Hagi (min. 84) și Florin Tănase (min. 90+4), în timp ce cei pentru Columbia au reușit să înscrie: Jhon Cordoba (min. 6), Jhon Arias (min. 36) și Yasser Asprilla (min. 80).

Declară Basarab Panduru: ”Consider că echipa Columbiei este de o clasă superioară”

Fosterul jucător internațional Basarab Panduru a simțit același nivel de competitivitate la meciul împotriva Columbiei precum la duelul României cu Elveția, disputat în deplasare, în care adversarii s-au impus cu 2-0 și păreau că mai pot marca de 2-3 ori, așa cum își dorea.

Cu toate acestea, „tricolorii” au reușit să se recompună și să găsească energie pentru a reveni în joc, asemenea partidei cu Elveția. Pandi este de părere că naționala Columbiei se ridică la un nivel foarte ridicat în fotbalul mondial în acest moment.

Prezent la emisiunea Orange Sport, Mihai Stoica consideră că diferența din această partidă a constat în viteza jocului, net superioară sud-americanilor.

  • Basarab Panduru: ”Deși la un moment dat ne temeam că vom fi surclasși, la final am sperat să mai continuăm puțin. Partida a adus aminte de meciul cu Elveția (2-2). Aceștia au operat schimbări. Mi s-a părut că Colombia are un nivel foarte ridicat, fiind o echipă excepțională. Nu am mai văzut de mult un asemenea stil de joc. Toți se implică și apoi pleacă, exercită presiune, nu îți lasă libertate de joc, având o viteză impresionantă, mi-a plăcut enorm. Ne-a reveni să ajustăm rezultatul spre final”.
     
  • MM Stoica: ”Cred că diferența a constat în viteza jocului. Rareori am întâlnit o echipă atât de alertă. Nu poate fi comparată cu Elveția, pentru că atunci am refuzat să reacționăm. Aici am manifestat un comportament diferit. Nu am putut spune că la meciul cu Elveția se va termina așa și totuși s-a încheiat cu 2-2.

    Dennis Man a avut două acțiuni extraordinare, este parcă din altă categorie. Având în vedere că era un meci amical, cred că Belgia nu ar fi putut să țină ritmul impus de echipa Columbiei. Luis Diaz este unul dintre puținii jucători care evoluează la un club de talie mondială. Nu există echipe mari și, de asemenea, există un aspect extrem de peculiar. Cum joacă James în echipa națională… Columbia abordează un stil de joc diferit, nu specific european. Belgia are jucători ce evoluează la cluburi mult mai valoroase”.

Descoperă mai multe despre: basarab pandururomania-columbia Citește mai mult – Sursa Google News

Related posts

Imagini șocante pe drumurile din țară! Un trailer transportat pe o platformă a căzut peste un autoturism / FOTO

admin

O fenomen meteorologic aduce ninsori și temperaturi scăzute în România. Regiuni afectate de revenirea iernii

admin

Europarlamentarul Dacian Cioloș, prezent la Constanța! Ce concluzii a tras din „Caravana România Europeană” (FOTO)

admin

Leave a Comment