16.3 C
Suceava
iunie 13, 2024
National

‘Chiar ieri am solicitat un părere doamnei Firea / Mi-a comunicat azi dimineață că nu m-a urmărit’


Plasat pe locul trei în sondaje, candidatul alianței PSD-PNL pentru funcția de Primar General al municipiului București, Cătălin Cîrstoiu, își dorește să fie cât mai recunoscut. A susținut al doilea interviu după publicarea sondajelor realizate de Sociopol și Avangarde. De această dată la Tvr Info. Întrebat dacă primește îndrumări de la Gabriela Firea, fostul primar general al Capitalei, Cătălin Cîrstoiu a explicat că este receptiv la sugestii. „Chiar ieri am solicitat un părere doamnei Firea, referitor la o anumită opinie personală a mea exprimată la televizor, aseară. Doamna Firea mi-a comunicat astăzi dimineață că nu m-a urmărit și că va analiza și îmi va da părerea”. Menționăm că Firea și Burduja au fost desemnați să coordoneze campania electorală în Capitală, iar Rareș Bogdan se va ocupa de comunicare.

Consultați sondajul SOCIOPOL

Consultați sondajul Avangarde

Cîrstoiu a afirmat marți seară la Tvr Info că primele două sau trei persoane de pe lista pentru Consiliul General al Municipiului București vor fi propuse de el. Cîrstoiu garantează că aceștia vor fi oameni care au cunoștințe despre administrare, cunosc Primăria și modul în care această instituție funcționează și că aceștia vor „întruchipa” proiectul său pentru București.

„Da, este corect. Deoarece pornesc de la principiul unei echipe, sunt profund convins că această echipă, majoritatea din Consiliul General al Capitalei, va crea împreună cu primarul o echipă solidă. Și nu doar împreună cu primarul. Vom avea, cel mai probabil, adică foarte posibil, și primari de sectoare, vom avea consilii locale dominate de alianța dintre PSD și PNL. Ați putea spune că este o uniformizare la nivelul Capitalei. Da, este benefică, deoarece, în final, Bucureștiul, un proiect singular, trebuie să continue. Nu poate exista dezacorduri între primarii de sector și primarul general. Promit că va exista coeziune”, a declarat Cătălin Cîrstoiu la TVR Info.

Întrebat dacă a stabilit cine va ocupa primele locuri pe lista pentru Consiliul General al Municipiului București, Cîrstoiu a răspuns: „Lăsați-mă să aduc și eu surprize, cu siguranță, da, avem o analiză internă și vom încerca să propunem oameni care au experiență în administrație, care cunosc și doresc să contribuie la binele Bucureștiului, oameni care reprezintă practic proiectul meu”.

El a anunțat că va prezenta în curând „o analiză detaliată” a problemelor municipiului București și „soluții pentru acestea”.

Întrebat dacă acceptă sfaturi de la Gabriela Firea, fostul primar general al Capitalei, Cătălin Cîrstoiu a explicat că este deschis pentru a primi recomandări.

„Chiar ieri am solicitat un părere doamnei Firea, referitor la o anumită opinie personală a mea exprimată la televizor, aseară. Doamna Firea mi-a comunicat astăzi dimineață că nu m-a urmărit și că se va uita și îmi va spune părerea. Cum să nu? Eu comunic cu doamna Firea. Doamna Firea a avut o anumită dorință. Și domnul Burduja în aceeași măsură. Am aflat despre acest lucru în ședința coaliției în ziua în care s-a anunțat această candidatură. Înțeleg perfect dorințele doamnei Firea, înțeleg și pe cele ale domnului Burduja, dar, din punctul meu de vedere, pentru București, iar acesta este cel mai important aspect, pentru că vorbim despre oraș, despre locuitorii săi, cred că o stabilitate reală în următorii 4 ani, poate chiar mai mulți, este reprezentată tocmai de această coaliție PSD-PNL, vă garantez că împreună, PSD și PNL depășesc 50% din voturi. Este fundamental ca un Consiliu General să sprijine planurile unui primar general. Și astăzi am un rol esențial. Sunt un reprezentant al alianței, primul care s-a lansat într-o luptă pentru o primărie extrem de importantă, Primăria Capitalei”, a declarat Cătălin Cîrstoiu.


Citește mai mult – Sursa Google News

Related posts

Economica.net – Wizz Air lansează primele zboruri din România spre Turcia

admin

În perioada de glorie fabrica realiza componente esențiale pentru economia națională

admin

Cu mare insistență, a dorit să dezvăluie întregii planete ce s-a întâmplat după ce Leo Messi și-a mutat familia în apropiere

admin

Leave a Comment