12.9 C
Suceava
iunie 16, 2024
National

Ciprian Marica distruge un tricolor după meciul România – Columbia: ”Aceasta este valoarea sa”Naționala lui Edward Iordănescu a terminat la egalitate cu Irlanada de Nord pe Arena Națională din București, scor 1-1, și a fost învinsă de Columbia pe terenul ”Civitas Metropolitano” din Madrid, scor 2-3.


Ciprian Marica distruge un tricolor după meciul România – Columbia: ”Aceasta este valoarea sa”


Jucând pentru echipa columbiană, Andrei Burcă a jucat întregul meci și a avut o eroare la primul gol al adversarilor, lăsându-l pe Jhon Cordoba să treacă de el și să-l învingă pe Horațiu Moldovan cu o lovitură elegantă de cap.


Ciprian Marica, fost jucător la echipa națională a României, a subliniat faptul că Andrei Burcă a arătat ”nesigur” la golul marcat de columbieni și a remarcat că ”aceasta este valoarea” jucătorilor antrenați de Edi Iordănescu.


”În centru, la apărarea, Burcă a fost blocat de atacantul advers, Cordoba, și a arătat nesiguranță. Eu cred că acesta este nivelul său. Nu cred că a fost niciodată mai bun decât acum. Dacă ar fi fost mai bun, ar fi jucat la Real Madrid.


Aceasta este imaginea noastră, acesta este nivelul nostru. Nu ne putem bate cu niciun adversar. Avem limitele noastre. Nu cred că valoarea lui Burcă a scăzut de când joacă în Arabia Saudită”, a spus Ciprian Marica conform
DigiSport.


Columbia – România s-a încheiat 3-2


Columbia a dominat partida şi a marcat primul gol încă din minutul 5, prin Jhon Cordoba, care a marcat cu capul. În minutul 36, Stanciu și Marius Marin s-au încurcat și după o pasă cu călcâiul, iar Jhon Arias a punctat pentru 2-0.


Horaţiu Moldovan a intervenit excelent în minutele 52 și 66, însă portarul echipei naționale nu a avut nicio șansă la șutul lui Yaser Asprilla, din minutul 80.


În finalul meciului, jucătorii români au exercitat presiune în zona adversarului, iar Ianis Hagi a recuperat mingea și a marcat primul gol pentru echipa lui Edi Iordănescu. Tricolorii au mai și marcat o dată, în minutul 90+4, când Man a pasat și Florin Tănase a redus din diferență.

Citește mai mult – Sursa Google News

Related posts

Am interacționat eficient în Parlamentul European

admin

O nouă situație stranie cu Joe Biden

admin

O cafea costă mai mult în România decât în Spania sau Italia

admin

Leave a Comment