16.3 C
Suceava
iunie 13, 2024
Local

Două exemplare ursine s-a angajat într-un conflict într-o zonă împădurită din localitatea Broșteni (imagini)


Membrii echipei silvicultorilor de la Ocolul Silvic Broșteni, aflat în cadrul Direcției Silvice Suceava, au capturat cadre cu două exemplare ursine care se luptă într-o zonă verde aflată sub gestionarea lor. Ursii trăiesc în păduri întinse de pe versanții munților și în zone cu vegetație bogată din regiunile colinare, străbătând distanțe considerabile în căutarea hranei și folosindu-și simțurile extrem de dezvoltate, în special mirosul. Regimul lor alimentar este diversificat, includând plante, pești, cervide, mamifere mici, păsări, ouă de păsări și insecte.

Direcția Silvică Suceava administrează o suprafață de peste 270 de mii hectare de păduri de stat prin intermediul celor 24 de ocoale silvice aflate în competența sa. Aceste cadre cu ursii din pădure reflectă bogăția și frumusețea naturii care înconjoară zonele gestionate de silvicultori.

Accesează articolul complet

Sursa & Credit Foto: „www.svnews.ro”

Remarcă pentru publicații: Știrile sunt obținute automat din fluxul Google News, sunt revizuite de echipa noastră editorială și apoi publicate. Așa cum se poate observa, sursa este menționată, precum și creditul fotografic și linkul către articolul complet. Dacă doriți să nu mai fie preluate articolele dvs., vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail indicată mai jos și le vom elimina în mod imediat.

Plângeri & Raportări privind Știrile
contact: medialux85@gmail.com

Consultați Termenii și Condițiile

Related posts

Edificarea unui nou complex acoperit pentru înot în Suceava, prioritatea lui Vasile Rîmbu

admin

Eveniment tragic între localitățile Dumbrăveni și Bursuceni; patru persoane au suferit răni.

admin

AUR solicită PSD și PNL să își retragă susținerea pentru Alfred Simonis

admin

Leave a Comment