28.4 C
Suceava
iulie 20, 2024
Local

Companiile de transport și distribuție verificate de Inspectia Muncii din Suceava


În perioada martie – decembrie 2024, Inspectoratul Teritorial de Muncă Suceava va efectua o acțiune de verificare a respectării legislației în domeniul securității și sănătății în lucrul cu colete și corespondență, la angajatorii din industria poștală și de curierat. Această inițiativă vine ca răspuns la proliferarea serviciilor de livrare a coletelor și corespondenței în contextul pandemiei și post-pandemiei. Manipularea și transportul coletelor în cadrul serviciilor de curierat rapid implică gestionarea unor produse complexe, necesitând o atenție deosebită pentru a preveni accidentele de muncă. Sectorul transportului de mărfuri se numără printre domeniile cu un număr ridicat de accidente de muncă, motiv pentru care respectarea regulilor de securitate și sănătate la locul de muncă este esențială pentru prevenirea acestora. O coordonare eficientă între angajatori și personalul angajat este vitală pentru a asigura un mediu de lucru sigur și sănătos în industria curieratului.

Citiți articolul complet

Sursa & Credit Foto: „www.svnews.ro”

Notificare pentru publicații: Informațiile sunt preluate automat din fluxul Google News, fiind ajustate de editorii noștri și apoi publicate. Modul în care sursa este menționată, creditul foto și linkul către articolul complet este clar indicat. Dacă doriți ca articolele dvs. să nu fie preluate, vă rugăm să ne contactați utilizând adresa de e-mail de mai jos, pentru a stopa imediat preluarea lor.

Plângeri & Reportări Știri
contact: medialux85@gmail.com

Consultați Termenii și Condițiile

Related posts

Stan a susținut că PSD este pregătit pentru competiția electorală și va avea un candidat pentru președinția României

admin

Intervenție chirurgicală reușită: Centrul medical din Suceava tratează pacient cu accident vascular cerebral din Bîrlad.

admin

Suceava: Numeroase localități sunt impactate de furtună în întreg județul

admin

Leave a Comment