16.2 C
Suceava
iunie 13, 2024
Local

Lidia Buble a achiziționat pizza costisitoare în stațiunea selectă. Românii s-au relaxat într-un mod extravagant, de asemenea.


Lidia Buble, renumită artistă din România, s-a aflat recent în vizită la Courchevel, locul preferat al magnatilor, conform informațiilor de la click.ro. Cu o atracție pentru călătorii, Lidia a exprimat admirație pentru Sri Lanka și își iubește vacanțele în Riviera Franceză vara. În timpul unei discuții la emisiunea „Cafea cu visuri”, Lidia a împărtășit experiența sa din Courchevel, unde a comandat o pizza fără a se uita la preț, iar nota s-a ridicat la 150 de euro, cea mai scumpă pizza din existența ei.

Artista a observat prezența mai multor compatrioți în stațiune, aceștia venind să se bucure de luxul și excesul oferit de această destinație elitistă. Pentru mai multe detalii, puteți consulta articolul complet pe click.ro.

Citesteți articol integral

Sursa & Foto Credit- „www.svnews.ro”

Notificare pentru publicații: Informațiile sunt preluate automat din feed-ul Google News, sunt revizuite de redactorii noștri și apoi publicate. Așa cum se observă, este menționată sursa, creditul foto și linkul către articolul complet. Dacă doriți să nu mai fie preluate articolele dvs., vă rugăm să ne contactați pe adresa de e-mail de mai jos, iar le vom opri imediat.

Reclamații & Raportări Știri
contact: medialux85@gmail.com

Citiți Termeni și Condiții

Related posts

Individ din Ucraina a fost reţinut pentru 24 de ore, după ce…

admin

Un bărbat în vârstă de 78 de ani din Salcea a fost găsit vinovat de furtul de electricitate.

admin

Confruntarea dintre FCU Craiova și Sepsi, evenimentul din etapa 17 a Superligii!

admin

Leave a Comment