12.9 C
Suceava
iunie 16, 2024
Local

Proiecte pentru apă și canalizare la Marginea. Investiție de 44 de milioane de euro


Pe data de 28 martie, a fost dată aprobarea pentru începerea lucrărilor de construcție a infrastructurii de apă și canalizare în localitatea Marginea. Actul a fost semnat între ACET, entitatea care beneficiază de proiect, și consorțiul compus din firmele Sumec-Conbucovina-Loial Impex, la sediul Primăriei Marginea. Edilul Gheorghe Lazăr a menționat că investiția de aproximativ 44 de milioane de euro va fi realizată cu sprijin financiar din fonduri europene din cadrul programului POIM. Rețelele de alimentare cu apă și de canalizare vor avea o întindere de peste 60 de metri fiecare. De asemenea, se vor efectua lucrări de traversare subterană și deasupra a diverselor cursuri de apă, precum și construirea a 1.303 de puncte de acces și intersecții. Proiectul mai include implementarea a 10 stații de pompare a apelor uzate. Infrastructura de furnizare a apei va fi dislocată în partea vestică a localității Marginea, la o altitudine medie de 480 de metri.

Citește articolul complet

Sursa și creditul fotografic – „www.svnews.ro”

Remarcă pentru publicații: Știrile sunt agregate automat din fluxul de știri Google News, sunt editate de echipa noastră de redactori și apoi publicate. Așa cum veți observa, sursa, creditul fotografic și linkul către articolul complet sunt specificate. Dacă doriți să opriți distribuirea articolelor dumneavoastră, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail de mai jos și le vom elimina imediat.

Reclamații și raportări referitoare la știri
contact: medialux85@gmail.com

Consultați Termenii și Condițiile

Related posts

CJ Suceava se investește în elaborarea documentației pentru Autostrada Nordului. Am solicitat sprijinul CNAIR pentru segmentele problematice.

admin

Periplu al lui Gheorghe Flutur prin județ într-un maraton de vizite la sate.

admin

Victoria grupării Bucovina Rădăuți împotriva echipei Șomuz Fălticeni în liga a III-a.

admin

Leave a Comment