16.2 C
Suceava
iunie 13, 2024
Local

Peste 40 de elevi de la Colegiul Național „Ștefan cel Mare” participă la etapele naționale ale olimpiadelor școlare.


Colegiul Național „Ștefan cel Mare” din Suceava se poate lăuda cu o echipă de peste 40 de elevi calificați pentru competițiile naționale ale olimpiadelor școlare. Printre aceștia, patru elevi au excelat la Olimpiada de Biologie și au prins direct etapa națională: Marian Nicolay Ionescu și Alexia Mitrofan din a XI-a D, precum și Amalia Drob și Denisa Domșa din a XI-a E, care, mai apoi, s-au calificat și ele la același nivel de concurs.

Ștefan Leonte și Ruben Ciobanu, elevi din a IX-a A și a X-a F, vor fi reprezentanți ai colegiului la etapa națională a Olimpiadei de Istorie. De asemenea, în rândurile elevilor de la Colegiul Național „Ștefan cel Mare” se regăsesc și participanți la Olimpiada de Limba Engleză, Geografie, Matematică și Fizică, toți aceștia evidențiindu-se prin performanțele lor. Conducerea instituției le urează elevilor calificați mult succes și îi felicită pentru rezultatele remarcabile obținute.

Citiți articolul integral

Sursa & Foto Credit – „www.newsbucovina.ro”

Notă pentru publicații: Informațiile sunt preluate automat de pe feed-ul Google News, apoi sunt adaptate de redactorii noștri și publicate. Se menționează clar sursa, creditul foto și linkul către articolul complet. Dacă nu doriți ca articolele dumneavoastră să fie republicate, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail de mai jos, și vom opri imediat reutilizarea lor.

Reclamații și Raportări de Știri
contact: medialux85@gmail.com

Consultați Termenii și Condițiile

Related posts

Nicio sursă de infecție găsită în alimente sau pacienți în cazul francezilor suspecți

admin

Imagini: Centrul Atomy Rădăuți a fost introdus pe piața afacerilor, oferind produse cosmetice sud-coreene de înaltă calitate.

admin

Ioan Bălan solicită din nou îmbunătățirea trecerilor la nivel cu calea ferată din Suceava

admin

Leave a Comment