14.3 C
Suceava
mai 22, 2024
Local

Orașul Suceava a sărbătorit 27 de perechi la aniversarea de 50 de ani de căsătorie.


Primăria localității Suceava a organizat sâmbătă, pe 30 martie, sărbătorirea perechilor care au aniversat 50 de ani de căsnicie. Ceremonia a fost coordonată de primarul Ion Lungu și viceprimarul Lucian Harsovschi, care este și candidatul PNL la primăria Suceava în alegerile din 9 iunie. Acesta a transmis un mesaj de admirație și respect pentru perechile aniversare, subliniind că acestea sunt exemple de viață pentru comunitate. La încheierea evenimentului, Harsovschi a sărbătorit împreună cu fiecare cuplu cu un toast cu şampanie, ca simbol al celebrării a 50 de ani de căsătorie. Perechile care au fost omagiate prin această sărbătoare au contribuit semnificativ la progresul orașului Suceava, fiind un model de longevitate și devotament în dragoste.

Citește articolul complet

Sursă & Foto Credit- „www.svnews.ro”

Notă pentru publicații: Informațiile sunt extrase automat din feed-ul Google News, revizuite de redactorii noștri, apoi publicate. Așa cum se vede, sursa, creditul foto și linkul către articolul integral sunt menționate. Dacă doriți eliminarea preluării articolelor, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail indicată mai jos.

Reclamații & Raportări Știri
contact: medialux85@gmail.com

Citiți Termenii și Condițiile

Related posts

Avertisment meteorologic pentru Suceava și Neamț: vânt puternic cu rafale care depășesc viteza de 100 km/h

admin

Un individ de naționalitate ucraineană a încercat să aducă în România, prin Vama Vicovu de Sus, ciuperci cu efect halucinogen.

admin

Primarul Ion Lungu evită să semneze contracte financiare în afara celor fundamentale de investiții, înainte de ordonanța care reduce cheltuielile.

admin

Leave a Comment