12.2 C
Suceava
mai 20, 2024
National

O excelentă jucătoare de volei din România, eliminată de la echipa de club: „Aventura s-a încheiat!”


Anunțul a fost transmis de formația italiană prin intermediul unei postări pe rețelele de socializare.


Adelina Ungureanu, EXCLUSĂ de la Unionvolley Pinerolo Villafranca


Adelina Ungureanu a fost aleasă
cea mai valoroasă jucătoare de volei în anul 2023, după prestația sa la Campionatul European din Italia.


Sportiva a avut de înfruntat o perioadă dificilă la începutul anului. În luna ianuarie, Adelina Ungureanu a suferit o ruptură a ligamentului cruciat anterior și a necesitat o intervenție chirurgicală. În prezent, se află încă în etapa de recuperare.


Dupa doi sezoane pline de realizari, din păcate, drumurile noastre se despart. Adelina Ungureanu a fost una dintre figurile cheie în succesul obținut în ultimii doi ani în Serie A1, reușind să câștige zi de zi aprecierea suporterilor din Pinerolo și Villafranca.


Regretăm profund că această călătorie s-a încheiat. Ne vom aminti întotdeauna de Ade pentru determinarea, profesionalismul său și zâmbetul frumos care ne-a însoțit chiar și în momentele dificile cauzate de accidentare.


Clubul îi urează toate cele bune Adelinei și îi dorește mult noroc în viitoarele sale provocări. Ne dorim ca viitorul ei, atât pe plan profesional, cât și personal, să fie plin de împliniri,” a fost mesajul transmis de cei de la Unionvolley Pinerolo Villafranca.


Află mai multe – Sursa Google News

Related posts

TIR-urile vor parca pe Şoseaua Nicolina!

admin

VIDEO Deschis recent, muzeul interactiv de științe cel mai extins din țară, creat de Ioana Borșan. Aici, vizitatorii experimentează peripeții neobișnuite: galeria liliecilor, reprezentarea vizuală a sistemului solar, simulatoare de parapantă în realitate virtuală

admin

Roxana Vaşniuc, inculpată pentru sustragere

admin

Leave a Comment