12.2 C
Suceava
mai 20, 2024
National

O nouă personalitate candidează pentru președinția României


Generalul Silviu Predoiu, lider al Partidului Liga Acțiunii Naționale, se implică în competiția pentru fotoliul de la Cotroceni. Acesta pledază pentru promovarea competenței și pentru revitalizarea preocupării naționale.

„Nu avem prea multe alternative. Ne putem limita să rămânem în această zonă ambiguă a Europei în care indivizii neperformanți care ne guvernează în prezent se simt în siguranță.

Sau putem să ne mobilizăm, să ne ridicăm împreună și să strigăm hotărât: Ajunge! Vrem să ne recâștigăm România, să ne recâștigăm interesul național, să ne recâștigăm respectul și democrația”, afirmă Silviu Predoiu la Convenția Națională a Partidului Liga Acțiunii Naționale, conform informațiilor furnizate de mediafax.

content-image

Ce va include mandatul său dacă va fi ales președinte

Cotroceni.

„Nu se va rezuma la călătorii în străinătate, însoțit de câțiva consilieri, vizitând oficialități precum viceprimarul din Rio. Nu va fi genul acela de președinte. Nu vor avea loc vizite externe sub pretextul promovării intereselor economice ale României fără a avea în delegație vreun reprezentant al mediului antreprenorial autohton, nu vor exista ședințe CSAT în care se va discuta despre norme privind ciorapii și șosetele.

Având în vedere conflictul de la granița României, nu se vor organiza ședințe ale CSAT la fiecare trei luni”, subliniază Predoiu.

Află mai multe – Sursa Google News

Related posts

Magazinul Lidl a fost închis de ANPC din cauza unor nereguli la nivel surprinzător

admin

În ultimul semestru nu s-au achiziționat produse agricole ucrainene în România

admin

‘Este necesar să clarificăm propunerea politică liberală pentru ţară!’

admin

Leave a Comment