12.9 C
Suceava
iunie 16, 2024
Local

Echipa masculina de handbal din Suceava pierde in fata Constanței


CSM Constanța triumfă în confruntarea cu echipa masculină de handbal din Suceava

Intr-o bătălie din cadrul etapei a XXIII-a a Ligii Naționale de handbal masculin, CSM Constanța a obținut o victorie zdrobitoare împotriva echipei CSU Suceava. La data de 13 aprilie, constănțenii s-au impus cu un scor de 35-26 în fața echipei din Suceava.

Meciul a fost marcat de dominația echipei CSM Constanța, care a controlat desfășurarea jocului pe tot parcursul partidei. CSU Suceava a reușit să țină piept doar în prima repriză, însă a fost depășită progresiv de adversarul său. În urma acestei înfrângeri, echipa suceveană se pregătește pentru două meciuri importante pe teren propriu împotriva formațiilor CSM București și CSM Focșani.

Odată cu victoria obținută, CSM Constanța a acumulat puncte esențiale în bătălia pentru primele locuri în Liga Națională. Sub îndrumarea antrenorului George Buricea, echipa se află într-o formă remarcabilă și își propune să continue șirul rezultatelor pozitive și în partidele viitoare.

Citește articolul complet

Sursa & Foto Credit- „www.svnews.ro”

Notă pentru publicații: Informațiile sunt preluate automat din feed-ul Google News, redactate ulterior de către echipa noastră editorială și apoi publicate. Toate sursele sunt menționate în mod corespunzător, împreună cu creditul foto și linkul către articolul complet. Dacă doriți să nu mai apară publicațiile dvs. în această formă, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail de mai jos și vom rezolva situația prompt.

Reclamații și Raportări legate de Știri
Contact: medialux85@gmail.com

Consultă Termenii și Condițiile

Related posts

96 Medici Oferă Protecție Doctoriței Acuzată Că A Primit Atenții De La Zeci De Pacienți: Au Fost Mici Gestiuri De Recunoștință, Nu șpagă! Ce Le-au Răspuns Judecătorii

admin

Un tânăr din Bunești va petrece 4 ani la Penitenciarul Botoșani pentru tentativă de omor.

admin

Un conducător auto de autosanitara din Suceava acuzat pentru accident soldat cu deces.

admin

Leave a Comment