16.2 C
Suceava
iunie 13, 2024
Local

Ion Lungu și compania ACET au decis să colaboreze pentru a înlocui conductele vechi din oraș.


Primarul localității Suceava, cunoscut sub numele de Ion Lungu, a făcut cunoscut faptul că autoritățile locale au inițiat un proiect de înlocuire a rețelelor vechi de conducte din zona urbană. Motivul a fost apariția unei avarii în apropierea Primăriei, care a condus la degradarea asfaltului. Fonduri de aproximativ 100 de milioane de euro au fost obținute pentru lucrări la sistemul de apă, canalizare și stație de epurare a apelor uzate, însă acestea au fost destinate extinderii rețelei, nu reparației conductelor vechi.
Perspectiva conducătorului orașului este aceea că operațiunea de remediere a avariei să fie finalizată până la finalul zilei de duminică pentru a restabili circulația rutieră la normal. De asemenea, a adus în atenție colaborarea cu ACET pentru un program de înlocuire a rețelelor vechi de conducte astfel încât să se evite astfel de evenimente neplăcute pe viitor.
În episodul anterior, Ion Lungu a subliniat felul în care ACET SA Suceava administrează situațiile de urgență legate de alimentarea cu apă și canalizare, cerându-le să fie mai implicați în rezolvarea problemelor apărute.

Citește articolul complet

Sursa & Credit Foto- „www.newsbucovina.ro”

Note privind publicațiile: Informațiile sunt preluate automat din fluxul Google News, sunt redactate din nou de către editorii noștri și apoi publicate. Așa cum se poate observa, este menționată sursa, creditul foto și linkul către articolul complet. În cazul în care doriți să nu mai fie preluate articolele dumneavoastră, vă rugăm să ne contacțiți la adresa de e-mail indicată mai jos, și acestea vor fi eliminate imediat.

Plângeri & Rapoarte Știri
contact: medialux85@gmail.com

Consultați Termenii și Condițiile

Related posts

Primarul Lungu de la Cluj a pus parafa pe documentul de obținere a finanțării europene pentru inițiative climatice

admin

Ediția 2023 a Festivalului Internațional „Ciprian Porumbescu” din Suceava încheiată cu ropote de aplauze; organizatorii se pregătesc deja pentru ediția anului viitor.

admin

Primarul Bogdan Loghin a reușit realizări notabile în timpul mandatului său

admin

Leave a Comment