16.2 C
Suceava
iunie 13, 2024
National

Presa din Ucraina, nemiloasă după insuccesul neașteptat cu România: ”Dezastru!”

Sâmbătă, 14 Aprilie 2024, ora 10:25

714 vizualizări

Presa din Ucraina, nemiloasă după insuccesul neașteptat cu România: ”Dezastru!”

România a eliminat Ucraina FOTO Instagram

Reprezentativa din România s-a calificat pentru prima dată la turneul final al Billie Jean King Cup, după ce a învins Ucraina cu scorul de 3-2, sâmbătă, la Fernandina Beach (Florida), prin contribuția decisivă a perechii Ana Bogdan/Jaqueline Cristian.

Ana Bogdan și Jaqueline Cristian, care au înlocuit tandemul Mara Gae/Anca Todoni, s-au impus cu 6-2, 7-6 (9/7) în confruntarea cu surorile gemene Liudmila și Nadia Kicenok, după două ore de joc.

Naționala României a realizat o remontadă spectaculoasă după ce a fost condusă cu 2-0 și se va duela în turneul final de la Sevilla, în toamnă.

Vineri, Ana Bogdan a suferit un eșec în fața Liei Ţurenko în trei seturi, cu 3-6, 6-2, 6-0, iar Jaqueline Cristian a fost învinsă de Elina Svitolina cu 6-3, 7-5.

Sâmbătă, Ana Bogdan a reușit să o învingă pe Elina Svitolina cu 6-4, 4-6, 6-3, iar Jaqueline Cristian a câștigat în duelul cu Lesia Ţurenko, scor 2-6, 6-4, 6-4.

„Dezastru! Surorile Kicenok au fost învinse de Ana Bogdan și Jaqueline Cristian. Ucraina nu a reușit să ajungă în finala mondială a Cupei Billie Jean King”, au notat reporterii ucraineni de la sport.ua, conform Gsp.ro.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs VocatieAflă mai multe – Sursa Google News

Related posts

România cere clarificări Comisiei Europene privind modul în care trebuie aplicată taxa de solidaritate în energie după ce OMV Petrom a spus NU – Profit.ro

admin

România, al doilea mare contributor de grâu pentru Egipt, după Rusia

admin

El sprijină pe Clotilde Armand așa cum a făcut cu Elena Udrea. El devine o victimă a userismului

admin

Leave a Comment