16.3 C
Suceava
iunie 13, 2024
Local

Drumul își deschide trasee noi și diferite.


Liderul Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a supervizat astăzi progresul lucrărilor efectuate pe drumurile județene și a inspectat evoluția construcției podului de la Milișăuți. Conform afirmațiilor sale, activitățile din Ipotești sunt în plină desfășurare, având deja 2 straturi de asfalt depuse și finalizarea lucrărilor la șanțuri și rigole. În Bosanci, se produce o modificare a structurii drumului pe o porțiune de 1,5 km, în timp ce la Luncușoara și Udești se observă progrese semnificative. De asemenea, lucrările continuă la sensul giratoriu din Liteni. În cadrul secțiunii Suceava-Iași, se efectuează turnarea asfaltului în zona Stroiești, iar la Liteni Moara se efectuează înlocuirea plăcilor de beton de pe carosabil. Flutur a purtat discuții și cu reprezentanții Direcției Regionale de Drumuri și Poduri referitoare la starea podului de la Milișăuți, exprimându-și speranța că lucrările vor fi finalizate în aproximativ două luni pentru a îmbunătăți situația traficului.

Accesați articolul complet

Sursa & Credit Foto- „www.newsbucovina.ro”

Notificare pentru publicații: Informațiile din această știre sunt preluate automat din fluxul Google News, sunt revizuite de editorii noștri, apoi sunt publicate. După cum se poate observa, sursa, creditul foto și linkul către articol sunt indicate corect. Dacă nu mai doriți redistribuirea articolelor dvs., vă rugăm să ne contactați folosind adresa de e-mail de mai jos pentru a solicita întreruperea acestui proces.

Reclamații și Raportări de Știri
contact: medialux85@gmail.com

Consultați Termenii și Condițiile

Related posts

„Ofițerul superior din Suceava, acuzat de curățare de bani în domeniul sănătății”

admin

Raziile desfășurate la Suceava într-un caz de încălcare a legislației fiscale grav.

admin

MM Stoica nu l-a iertat pe Mitrea după actul de răzbunare împotriva FCSB-ului: „Dacă erai un mare profesionist, te-ai fi înfrigurat și la încălzire în fața noastră!”

admin

Leave a Comment