16.2 C
Suceava
iunie 13, 2024
Local

Intervenția la defecțiunea de la ACET Suceava a fost încheiată. Traficul va reveni la normal în zonă.


Finalizarea intervenției la defecțiunea sistemului de furnizare a energiei termice din fața Primăriei Suceava a avut loc duminică seara, după 24 de ore de muncă intensă și la 48 de ore de la observarea problemei. Viceprimarul Sucevei, Lucian Harșovschi, a confirmat că lucrările au fost completate și și-a exprimat recunoștința față de echipa de lucrători care au fost activi în mai multe schimburi pentru a remedia situația. Acesta a criticat conducerea ACET Suceava pentru lipsa de implicare în rezolvarea problemei și a subliniat că lucrătorii au descoperit că defecțiunea exista de aproximativ 10 ani, dar a fost identificată abia acum. Circulația rutieră în zonă a fost reluată duminică seara, iar asfaltarea finală urmează să fie efectuată ulterior, odată ce gradul de compactare va permite realizarea acesteia. Viceprimarul și-a cerut scuze comunității pentru neplăcerile cauzate de această situație.

Citiți articolul complet

Sursa & Foto Credit- „www.newsbucovina.ro”

Notă pentru publicații: Informațiile sunt preluate automat din feed-ul Google News, sunt revizuite de redactorii noștri, apoi publicate. Conform practicii noastre, sursa, creditul foto și linkul către articolul complet sunt specificate. Dacă doriți să încetați preluarea articolelor dumneavoastră, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail de mai jos, și le vom suspenda imediat.

Reclamații & Raportări Știri
Contact: medialux85@gmail.com

Citiți Termenii și Condițiile

Related posts

Individul care a deteriorat 19 autoturisme în Suceava a fost capturat de către forțele de ordine. Momentul a fost înregistrat de către o cameră de supraveghere.

admin

Memoriile lui Flutur despre perioada când era elev la Liceul Silvic

admin

Accesoriile auto ale a două camioane parcate în Rădăuți au fost sustrase de hoți

admin

Leave a Comment