16.3 C
Suceava
iunie 13, 2024
Alegerea Editorilor

La o lună de la debutul BIZZ.CLUB Botoșani: șeful BIZZ.CLUB România, Călin Iepure, se întoarce la Botoșani cu un curs superb destinat tuturor întreprinzătorilor!

Într-un univers al afacerilor în schimbare constantă, abilitatea de a vinde și de a menține relații stabile cu clienții este esențială pentru prosperitatea oricărui întreprinzător. În această optică, BIZZ.CLUB Botoșani vă invită cu plăcere la un eveniment excepțional care va avea loc în data de 24 aprilie 2024, la Hotelul Rapsodia Botoșani, în Sala Enescu.

SIMPOZIUL LIVE: CUM SĂ-ȚI DEZVOLȚI VÂNZĂRILE ÎN ORICE PERIOADĂ

Acest simpozion reprezintă o ocazie unică de a învăța direct de la un specialist în domeniu, Călin Iepure, șeful BIZZ.CLUB România, care va expune o metodologie inovatoare pentru a-ți crește vânzările indiferent de contextul economic.

Care sunt noile tale cunoștințe?

  1. Metode eficiente de vânzare: Descoperă cei 7 pași esențiali pentru a-ți intensifica vânzările, indiferent de mediu.
  2. Comunicare și convingere: Învață cum să comunici eficace și să convingi clienții să reacționeze.
  3. Gestionarea obiecțiilor: Află cum să soluționezi și să depășești obiecțiile clienților într-un mod constructiv.
  4. Interacțiune: Dezvoltă-ți abilitățile de interacțiune și învață să construiești relații durabile cu clienții și partenerii de afaceri.

Publiul țintă al acestei intervenții?

Dacă ești întreprinzător, agent de vânzări sau pur și simplu ai dorința de a-ți îmbunătăți calitățile de vânzare, acest curs este pentru tine. Indiferent de nivelul de experiență actual, vei descoperi informații valoroase care te vor ajuta să evoluezi.

Detalii și înscrieri

📍 Înscrie-te acum accesând următorul link: https://botosani.bizz.club/evenimente/workshop-cum-sa-ti-cresti-vanzarile-in-orice-perioada, sau contactează direct organizatorii în cazul în care dorești să participi cu întreaga echipă la numărul de telefon: 0742586140.

Nu pierde ocazia de a interacționa live cu un specialist în vânzări, alți antreprenori și profesioniști dornici de creștere!

Data și locația: Miercuri, 24 aprilie 2024, Hotelul Rapsodia Botoșani, Sala Enescu.

‼️ Locurile sunt limitate, așa că nu ezita să îți rezervi locul imediat pentru a beneficia de această experiență educațională de excepție!

Pentru mai multe informații și actualizări, urmărește pagina Facebook BIZZ.CLUB Botoșani.

Prezentare video a evenimentului: https://www.facebook.com/bizzclubbotosani/videos/821425473136159/

Eveniment Facebook: https://www.facebook.com/events/908048517738871?acontext=%7B%22event_action_history%22%3A[]%7D

Related posts

Cele două rețele de socializare, Facebook și Instagram, au experimentat o cădere în funcționare, determinând utilizatorii să nu mai poată accesa platformele online.

admin

De la Nădejde la Realitate: Peste 60 de persoane și-au găsit refugiu și îngrijire la Casa Nicolae

admin

Bărbat de 37 de ani oprit de Poliție: Descoperită o încălcare gravă la control

admin

Leave a Comment